Hva blir av klistremerker?

May 27

Hva blir av klistremerker?

Klistremerker er sjelden lett å gå av eller fjerne helt. Du kan med hell skrelle bort en hjørne men ikke helt kan gjøre resten av klistremerket rikke. Enten på glass, plast, tre eller papir, kan klistremerke fjerning være en frustrerende prosess. I stedet for å prøve å skrubbe eller gni klistremerket bort til ingen nytte, er det noen enkle hjem rettsmidler for å prøve.

Hvit eddik

Hvit eddik arbeider for å få klistremerker på glass, plast og andre blanke overflater som malte vegger og møbler. Beste anbefaler mette kantene på klistremerket med eddik så la den suge i ett til to minutter. Klistremerket bør lett appelsinskall eller gni av. Hvis noen klebrige rester forblir, legge mer eddik, la det sitte i noen minutter igjen. Deretter rengjøre den av med en klut.

Hår Dryer

Felles husholdning hår dryer verk å løsne lim og klebemidler brukes i etiketten. Hvis du vil bruke, sette håret dryer på sitt høyeste innstilling og starte blåser det på klistremerket. For større klistremerker, konsentrere på ett avsnitt om gangen. Fortsett i 45 sekunder. test ved å prøve peeling bort en hjørne på klistremerket. Hvis det ikke skrelle lett, la håret dryer gå for en annen 45 sekunder.

Aceton

En negl polsk med aceton eller aceton alene kan gjøre klistremerke fjerning mye lettere. Aceton er et løsemiddel som oppløser limet i klistremerker. Men på grunn av sin kjemiske sammensetning, aceton fungerer ikke med alle flater og kan fjerne maling. Teste et lite område før du bruker aceton på glass, tre eller metall. Hvis du bruker på stoff, må det er vaskbare. Unngå å bruke aceton på plast som kan det bli mykt materiale.

Oljer

Ifølge Good Housekeeping er lette oljer, inkludert mineral, baby og grønnsaker en billig løsning for å fjerne klistremerker fra glass. Bare pels klistremerket med en av oljer, så la det sitte over natten. Neste dag, Skrell hjørne tilbake og sakte løfte klistremerket. Disse oljene kan også arbeide for å fjerne klistremerker på tre og plast.

WD-40

WD-40 er en spray som forebygger korrosjon og rust ved holde vannet bort. Det er kjent for å ha andre formål og kan brukes til å fjerne klistremerker og klissete rester. WD-40 er trygt å bruke på plast, tre og metall, men det anbefales å teste den på et lite område først. For å få et klistremerke, spray det med WD-40, vente noen minutter og tørke av.