Hva bjørk brukes for kabinettet gjør?

April 20

Hva bjørk brukes for kabinettet gjør?

Alle arter av bjørk kan benyttes for kabinettet gjør, men gule og sweet bjørk er mest verdsatt når det gjelder møbler av høy kvalitet og cabinetry. Mens 12 arter av bjørk finnes i Nord-Amerika, bare tre generelt vokse til størrelsen og kvaliteten som gjør dem kommersielt akseptable for industriformål.

Gul bjørk

Gul bjørk (Betula alleghaniensis) er den mest verdifulle av bjørk arter for produksjon av skap og møbler. Bagasjerommet når normalt 24 30 inches i diameter og sweet bjørk, tre er den tyngste, vanskeligste og mest holdbare. Men når logger er behandlet, kan ikke wood fra forskjellige bjørk arter skilles. Utseendet på porene og korn som kjennetegner alle bjørk arter er like og uniform.

Bjørk kvalitet

I birch av høy kvalitet er massetetthet hvit og bred, mens ved tar en rødlig farge. Noen regjering og møbler beslutningstakere foretrekker den hvite massetetthet, men røde artene er også mye brukt. Både gule og sweet bjørk hevder en gjennomsnittlig tetthet, men fortsatt er blant de sterkeste hardwoods tilgjengelig for trelast industrien. Hver veier ca 42 pounds per kubikk fot.

Fordeler

Bjørk brukes som en erstatning for mahogny og valnøtt i lage skap og møbler. Tre ytterligere respektert for sin evne til å absorbere støt med naturlig finish og små porer. Det benyttes jevnlig i både ytre overflaten og indre strukturen i cabinetry og møbler. Birch er lett formet gjennom maskinering selv arbeider med tre via håndverktøy er vanskeligere. Det har også sterk spiker-uttak motstand, et trekk som bidrar til stabiliteten i en bjørk regjeringens struktur.

Bjørk utvalg

Gul bjørk vokser fra Newfoundland i Carolinas og øst til Minnesota, mens opprinnelige utvalget av sweet bjørk begynner i Maine og går sørover gjennom Appalachene til Alabama og Georgia. Paper birch vokser i Nord steder, inkludert Canada og Alaska, store innsjøene statene og deler av Montana, Washington og nordlige Idaho. Gul bjørk når en høyde på mellom 60 og 70 fot, sweet bjørk vokser til mellom 50 og 60 fot høye og papir bjørk kan vokse så mye som 70 fot.