Hva betyr korrugerte?

December 10

Hva betyr korrugerte?

Generelt refererer sagt "bølgepapp" til en serie av rygger og riller på en flat overflate. Corrugation kan være et resultat av slitasje eller kan produseres for praktisk anvendelse.

Definisjon

Merrium-Webster online ordbok definerer "korrugerer" som et verb som betyr å "form eller form til rynker eller Folder eller vekslende rygger og grooves."

Funksjonen

Produsert corrugation er en design basert på teorien om engineering strålen. Dette prinsippet angir bruk av to flate deler atskilt med topper og daler i corrugation. Toppene og dalene binde luft, som hjelper i materialet bøying styrke.

Bruker

Populære produserte korrugerte materialer inkluderer papp, plast og ytterkledning. Mens corrugation i papp og plast viser primært for emballasje, er corrugation i tak og fasader hovedsakelig utformet for å lette vann avrenning.

Holdbarhet

Diana Twede og Susan Selke i boken "Kartong, kasser og Corrugated styret" hindrer kant-beundrerlisten testen brukes i testing papp, mot skade og faren ved å måle stabling og boksen komprimering styrken av papp. Corrugation i papp finnes på alle seks side av en utfylt boks, gjør det svært vanskelig å knuse flatt.

Naturlig Corrugation

Fra virkningen av luften på insekt vingene til de varierende hastighetene tog på skinner oppstår corrugation i mange tilfeller som et resultat av slitasje.