Hva betyr det når hus gulv knirkende lyder?

April 10

Gamle filmer viser en knirkende gulvbordet eller trapp som et hinder for tenåringer å krype forbi midnatt. Men i virkeligheten sprekker, knirker og tåler trykket er mye mer irriterende. Ekstra støy ikke hva du trenger når du ønsker en rolig kveld, og lydene kan gjøre du tror gulvet er om å gi. Knirkende gulv i et hus kan skyldes en rekke årsaker, og de er alle solvable.

Alder og kvalitet

Gamle tre som har begynt å synke med alderen kan skyve langs negler og andre deler av gulvet opprette knirkende og skinnende lyder mens du går. Dette kan skje tre som danner base under teppet eller ferdig tre planker eller det øverste laget av ferdig tre seg. Det er også mulig byggmester brukte materialer som particleboard i stedet for tykkere tre i enkelte deler av gulvet, og particleboard går nå når du går på den fordi det er ikke så sterk som tre planker. Endelig bjelkene bjelker av tre som kjører langs og støtter undersiden av gulvet, kan være eller ujevn, noe som resulterer i en plass under treet der gulvet å synke.

Løsninger

Hvis den sagging at fører til knirkende lydene er på grunn av noen form for plass, sier mellom en gulvbordet og en bjelke, legger en tre shim å fylle rommet vil hjelpe stoppe gulvbordet fra vei nedover når du går på den. Jernvareforretninger selger ofte kits som lar deg fylle rommet og forankre gulvbordet til bjelke, også. Fikse en gulvbordet i slike situasjoner krever tilgang til nedre gulvet, som i en kjeller. Hvis du ikke har den luksusen, This Old House notater du kan også finne kits som lar deg skru gulvbordet ned på en bjelke mens kutte hodet av skruen, som er nyttig hvis du arbeider med en teppebelagte overflate.

Termitter

Mens gamle tre og løs sponplater er svært vanlige årsaker til knirkende gulv, er termitt infestations en annen mulig årsak. Som termitt spiser i tre under din gulvplanker, skaper de tunneler som svekke bjelkene og boards, noe som resulterer i gulvene sagging og muligens sprekkdannelse når du går på dem. Hvis den knirkende blir verre eller hvis du bor i et område som er utsatt for termitt infestations, kan dette være hva som forårsaker den knirkende.

Advarsler

Ikke prøv å fjerne termitt-infisert tre selv. Få en termitt kontroll selskapet å vurdere størrelsen på infestation og bli kvitt insekter før du gjør noe til tre. Hvis du har en skadet område, kan du ha andre som bare ikke har blitt skadet nok til å begynne å lage lyder. Hvis alvorlig skade har oppstått, kan det hende du bedre ringer i en entreprenør til å ta vare på den resulterende strukturell skaden hvis du ikke har erfaring selv. Også kan Husk at selv enkle tre reparasjonsprosedyrer ha sine egne risikoer, herunder giftig røyk; Familie altmuligmann nettstedet advarer dette er spesielt sant av bygging limet. Bruk alltid den riktig sikkerhetsutstyr, inkludert briller og nødvendige typen respirator.