Hva betyr det når Grout utenfor dusjen er våt?

February 20

Hva betyr det når Grout utenfor dusjen er våt?

Bad kan være en komplisert hjem i huset å rense fordi rommet er stadig fuktig og fuktig, forårsaker speilet å få Vannmerker, teppet få sprutet og dusjforheng å få moldy. Grout utenfor dusjen på badet kan også få våt, som kan være en vanlig forekomst, men det kan også være et tegn på at badet er for vått.

Bad fuktighet

Alle badene er fuktig under badekar og dusj, men hvor lenge de holder fuktig er det som bestemmer hvorvidt badet er svært vått. Åpning av bad Vinduer og aktivere ventilasjon fan burde bli badet og grout på badet, tørr igjen innen en time. Hvis badet og grout utenfor dusjen ikke tørr, er det et tegn på at badet er for vått.

Fuktighet problemer

Flere problemer knyttet til fuktighet på badet. Altfor fuktig bad vil tiltrekke mold spredt, som kan bli over hele badet har vegger, dusjforheng og tak. De ikke bare ser dårlig og kan decay badet, men de også kan faktisk føre til helseproblemer for enkelte personer. Hvis din grout blir våt i flere timer, vil porøse overflaten til slutt tiltrekke muggsoppsporer som kan vokse i synlig muggvekst i så lite som 24 timer. Altfor fuktig bad kan også oppfordre tre råte og gips forfall.

Løse våt Grout problemer

Hindre grout bor våt lenge ved å installere et bedre ventilasjonssystem på badet. Etter en dusj eller badekar, slå på ventilasjonssystemet og lukke badet døren, som vil gjøre ventilasjonen mer effektiv og vil hindre fukt går gjennom resten av huset. Hvis dette ikke er nok å tørke grout, installere en liten avfukteren i rommet nær våt grout og slå den på når nødvendig.

Rengjøring våt Grout

Når våte grout tiltrekker mold, kan det spredt over hele badet. Mold sporene vil begynne med å spise støv og skitt på grout, men det vil til slutt sluke organisk innholdet i sement grout, fører til grout forfall. Forhindre dette ved å fjerne mold og rengjøring grout. Å gjøre dette, bland en kopp blekemiddel per gallon av vann og skrubbe den over grout før det er helt rent. Skyll området, og tørke det når du er ferdig.