Hva betyr det når din varmeapparatet gjør elektrisitet flimmer?

January 1

Hva betyr det når din varmeapparatet gjør elektrisitet flimmer?

Lys som flimrer når et annet apparat aktiverer eller deaktiverer angi avbrudd i jevn flyt av elektrisitet. Lyspærer er produsert for å kjøre på et bestemt spenningsområde - 110 til 125 volt - og de svak merkbart hvis spenningen faller mye under 110 volt. Kontinuerlig endring spenninger på den samme krets gjør lysene vises flimrer.

Spenningsfall

Når et apparat som en elektrisk oppvarming trekker en tung strøm, kan den tilgjengelige spenningsnivå slippe når den slår seg på. En glødende lys på samme krets vil øyeblikk svak som gjeldende flyt for å kompensere for nedgangen på spenning. Når ovnen er slått av, spenningsnivå returnerer til normal og gjeldende flyt lys synker. Endre gjeldende flyt og varierende spenningsnivå føre lyset flimrer.

Krets lasting

Kretser som allerede er moderat lastet kan være ansvarlig for årsaken til blinkende lys når et apparat som en ovn legges til dem. Alle ledninger har motstand, som forårsaker spenning å slippe. Hvert lys eller apparatet legger til drop; Når det blir betydelig, merkes den endrede spenningsnivå forårsaket av ovnen som flimring i lys. Bruk færre laster på krets kan finne dette som forårsaker flimringen.

Huset ledninger

Ledningene i et hus kan bidra til flimring sammen med en elektrisk ovn. Dårlig fikk anledning spenningsfall og overoppheting. Hvis ledningen skjøter eller terminal tilkoblinger gjør ikke god kontakt, skjøte eller tilkoblingen forårsaker en annen spenningsfall fordi motstanden er høy. En belysning krets uten varmeren flimre ikke fordi belastningen ikke endres. Når ovnen er lagt, termostaten som blir varmeelementet og av endrer belastning og gjør lyset flimrer.

Problemer

En flimrende lys bør alltid undersøkes. Om flimringen er forårsaket av en elektrisk ovn eller en annen enhet, kan det indikere et problem med ditt hjem ledninger. Dårlig tilkoblinger i wire skjøter eller terminaler kan overopphetes og forårsake brann.

Flimringen som oppstår på en krets og på en annen, hvis du flytter varmeapparatet, angir ikke et potensielt alvorlig problem som bør kontrolleres av en pro. Så gjøre lys som flimrer raskt, eller når noen dim og andre lyse.

En kontinuerlig lav spenning kan forårsake problemer med andre apparater, inkludert motorer som brenner ut og dårlig eller ineffektiv.