Hva betyr det hvis min ananas blader blir gul?

December 20

Ananas er opprinnelig fra sørlige Brasil og Paraguay slik at de nyte sub tropiske til tropiske habitater. De trenger godt drenert jord, varme klima og riktig gjødsel hver månedene å dyrke sunn og sterk. Gulfarging blader på ananas er et tegn på flere sykdommer og mangler som må rettes for din ananas trives.

Sink mangler

Sink-mangel fører til en tilstand som kalles crookneck, som er kategorisert av blader som deformert og vokst voksaktig og sprø. Bladene også slå en lys gul på grunn av denne tilstand. Gul begynner som små flekker som slår til blemmer som blir brun og senket. Behandling for denne tilstanden består av en løsning av 1 prosent sinksulfat. Men bør programmet brukes med forsiktighet, som mye sinksulfat kunne drepe sunn bladene på planter.

Gult merke Virus

Sykdommen gult merke viruset overføres av løk Trips og mens det normalt angrep av allium familien, som hvitløk og løk, det også angrep ananas. Sykdommen fører til gul stripping vises på bladene av infiserte ananas. Den eneste kjente behandlingen er å kontrollere Trips som forårsaket sykdommen. Den beste måten å kontrollere dem er å bruke insecticidal såpe hver par dager. Såpe bør brukes til alle planter i omkringliggende hagen siden skadedyr liker å reise fra anlegg til anlegget.

Transplantasjon sjokk

Ananas krever transplanting hvert år for å holde jorda ren og frisk. Men skades en ananas rotsystem lett. Sjokket av farten forårsaker bladene gul og dør. Denne tilstanden vanligvis går bort et par dager etter det mister noen blader. Du kan hjelpe anlegget lenge ved å gi det et program av vitamin B-12.

Fuktighets- og

Ananas krever fuktighet og høye temperaturer å dyrke sunn og sterk. Hvis ananas innendørs, kan du bruke en luftfukter i rommet for å holde bladene fuktig. Hvis de tørke ut, fører det tips av bladene til gult. Temperaturen må bo rundt 70 grader Fahrenheit eller varmere, noe kaldere forårsaker bladene til gult. Det er best å holde ananas fra windows når det begynner å bli kaldere utenfor.