Hva betyr det hvis du lukter kloakk gass kommer opp fra toalettet?

March 28

Hva betyr det hvis du lukter kloakk gass kommer opp fra toalettet?

Noen vedlikeholdsproblemer, som en lekk vask, krever umiddelbar reparasjon. Andre kan du la slide. Hvis du har merker lukten av kloakk gass i toalettet, Utsett ikke fikse det. Det lukten betyr du har avløp problemer som kan være en sikkerhetsrisiko for alle lever inne din hjem.

Måle problemet

Hvis du kan lukte kloakk gass kommer opp fra toalettet, først ta note av hvor ofte du lukter lukten og hvis du merker det rundt andre avløp og våtromsinnredning. Avhengig av årsaken til problemet, kan du ha tidligere luktet det rundt vasker og badekar. Lukt kan ikke alltid være konstant. Det kan vises plutselig og deretter visne bort. Over tid kan det begynne å dukke opp ofte. Lufting ut badet kan gjøre lukten forsvinne, men det vil snart være tilbake.

Dårlig pakning

Årsaken til kloakk gasslukt kan være en dårlig installasjon jobb på toalettet ditt. Hvis voks pakningen ikke oppretter en fullstendig sel mellom toalettet flens og toalettet, kan kloakk gass drive inn på badet. Dette er et vanlig problem når en uerfaren person installerer et nytt toalett eller installerer en gammel en etter å sette i nye gulv. Enten pakningen er for smal til å tette gapet, eller voksen har blitt skjøvet ut av sted av en altfor smal tilkobling mellom flens og bolle. Hvis du har nylig reinstallert toalettet, er det tid for å ta det tilbake sin plass og gjøre om installasjonen. Når du fjerner toalettet, rense bort eventuelle rester av gamle voks pakningen. Kontroller at toalettet flens stikker opp halv tomme fra overflaten av gulvet, og at flens og bolle er bare en halv tomme fra hverandre. Bruk en ny voks pakning under installasjonen.

Tørr felle

Toalettet er i et gjestebad og mottar ikke mye bruk, fellen kan tørke ut. Trap er en buede delen av drainpipe som vanligvis er fylt med vann. Vannet tetter av røret og hindrer at kloakk gassen kommer opp i ditt hjem. Hvis du ikke er på toalettet, kan vannet fordamper, gi kloakk gass tilgang til ditt hjem. Hvis problemet er en ubrukt toalett, alt du trenger å gjøre er å fylle fellen med vann. Det gjøres enkelt ved å skylle toalettet. Skylle toalettet ukentlig at vannet i fellen erstattes før det kan fordampe.

Rørleggertjenester stabel

Årsaken kan ikke være et problem med stabelen din avløp i stedet for toalettet. Hvis ventilen er blokkert eller røret fører til det er tett, har kloakk gassen ingen steder å gå. Mer og mer av det bygger opp inne i røret til det er nok press der å tvinge gassen gjennom vannet i drainpipes' feller. Lukten kan vises i vask, badekar og toaletter-noe som drenerer inn i kloakksystemet. Reparasjonen av problemet på taket stabel vent stopper kloakk gassen fra bygge opp i ditt. Hvis du ser en hindring som en fallen tree armen på taket ditt, kunne fjerner det ta vare på problemet. Hvis det er ingen åpenbare tegn på skader, kontakt Rørleggertjenester professional. Hun kan finne nettstedet blokkering, fjerne hva forårsaker problemet det og reparer det så det ikke vil skje igjen.

Betraktninger

Mens problemet med kloakk lukten kan komme og gå, ikke utsette å ta vare på den. Kloakk gassen inneholder farlige komponenter som hydrogensulfid og metan. I tillegg til lukter dårlig, kan de forårsake helseproblemer som hodepine. Sterkere deres konsentrasjon, verre deres effekter kan være. Hvis nok kloakk gass bygger seg opp i et lite rom som bad, kan det også bli en brannfare.