Hva betyr det å fjerne en tette avløp til fellen?

August 4

Hva betyr det å fjerne en tette avløp til fellen?

Din oppvaskkum avløp er koblet til rør som fører til kloakk, og uten en felle, det ville være noe å hindre at kloakken gasser kommer ut av avløp åpningen. Trap er en "P"-formet lengde rør montert avløp forlengelsen. Det har et basseng med vann som sel kloakken gasser i rørene. Fjerne tette til fellen betyr rense rusk mellom avløpet og felle uttaket.

P-Trap

Koden krever hver vask, badekar og dusj renne har en P-trap hygieniske årsaker. Uten den er det ingenting å hindre at kloakken gasser og skadedyr kommer inn i hjemmet ditt gjennom avløp åpningen. Forbinder presset på slutten av en utvidelse kalt avløp tailpiece og avfall linjen med en lengde på tverrør. Den inverterte "P" fanger vann ved å holde nedenfor nivået til vannrett uttaket, gir en sel som er ikke bare effektiv, men aldri brutt.

Synke tresko

Tresko kan utvikle hvor som helst i avløpet linje, men de vanligste mellom avløp åpningen og fellen. Hår, såpe og andre smuss samler ofte i vasken silen eller mellom silen og bunnen av fellen, og som det gjør, det bremser vannstrømmen gjennom avløpet og oppmuntrer mer rusk å samle. Fordi den holder stående vann i sin buede rør, gir P-trap et ideelt miljø for tørrstoff å bosette seg ut av avløp vann og bygge opp. Fibrøs avfall eller store gjenstander også samle det, unnlate å forhandle skarpe kurven av røret.

Clearing fellen

Når du fjerner tette til fellen, fjerne du rusk som har samlet mellom silen og felle uttaket. Du kan gjøre det mekanisk, bruker en plunger eller vask kvernen, eller bruke drain rengjøring kjemikalier. For tresko som er spesielt vanskelig å fjerne, må du kanskje fjerne P-trap. Denne prosessen innebærer vanligvis løsne to komprimering nøtter på hver ende av samlingen felle for hånd og puling fellen av. Du kan rense fellen ved å sprøyte vann i den, eller ved å trekke ut rusk som har samlet inn.

Avløp med popup-stoppere

Hvis vasken har en pop-up stopper, gir spaken som fungerer disables mekanismen en hindring i avløpet som kan samle avfall; clearing til fellen kan innebære demontere disables mekanismen. Spaken passer inn avløp tailpiece før fellen. For å fjerne det, må du koble den fra heisen stangen bak vasken, skru mutteren holder den og dra den ut. Dersom avløpet er treg, vil du ofte finne at floket hår har samlet inne tailpiece. Fjerne spaken, kan det å falle i fellen og skylles vekk når du har erstattet spaken.