Hva ballong plante frø ligne?

February 6

Hva ballong plante frø ligne?

Ballong blomster, også kalt kinesiske bell blomster, er navngitt vitenskapelig som Platycodon grandiflorus. Disse plantene produsere vakre blå eller lilla blomster (noen hvit-blomster varianter er dyrket) og etter befruktning, ballong blomster danner pods som inneholder titalls til hundrevis av små, svarte frø.

Ballon blomster er befruktet av insekter

Ballong blomster har anthers med pollen, og en stigmatisering, stil og eggstokken som representerer de kvinnelige delene av anlegget. Liten bier og fluer overføre pollen til stigmatisering. Pollen kjernen leveres til eggstokken som inneholder egg som er befruktet.

Ballong blomst egg etter befruktning modne i frø

Pollen kjerner sikring med egg kjerner, og dannelsen av mange nye embryo eller frø forekommer i hovne eggstokken av ballongen blomst.

Befruktede egg Form eldre frø i eggstokken

Ballong blomst petals dør tilbake og faller. Eggstokken av hver ballong blomst modner utvikle frø. Eggstokken svinger fra en kjøttfulle farge til en brunlig, fortykket.

Ballong blomsterfrø utvikle i eggstokken Pod

Flerårig ballong-blomst plante blader begynner å dø tilbake i høst, og brun pods som inneholder frø fortsette å modnes og utvikle frø som mørkere i pod.

Eldre ballong blomster frø Pods modnes

Som sesongen går fra faller i tidlig vinter, ballong begynner blomster frø pods å bryte åpne og slipp dusinvis av små, svarte frø som faller og spre på jord. Frø likne store korn av knust pepper, og er ganske lik svart frøene av Kiwi avbildet i denne artikkelen.