Hva arter av lønn gjør Hard Maple trelast kommer fra?

April 4

Hva arter av lønn gjør Hard Maple trelast kommer fra?

Hard maple, også noen ganger kalt rock maple, er en dagligdags begrep for arten kjent som sukker maple, Acer sakkarin. Trelast fra treet er regnet som en av de viktigste hardwoods i USA, og vokser mest prevalently i USA i Michigan, New York, Maine, Wisconsin og Pennsylvania.

Betydning

I tillegg produserer lønnesirup, kanadisk lønn eller sukker lønn - er ettertraktet av carpenters for hardhet og tettheten av dens ' tre, og muligheten til å motta høy polering med en glatt overflate, noe som gjør det til en førsteklasses trelast for produksjon av møbler og lignende elementer. Ifølge USA Forest Service, hard maple består av ca 6 prosent av kommersielle løvtre, så tømmerproduksjon i landet.

Farge

Arten har en porøs tre som bidrar til muligheten for trelast til å godta en fin polsk og. Tømrere sikrer at treet ikke er over pusset og dermed vanskelig å flekk. Hvit kanadisk lønn, snarere enn svart - er en ettertraktet vare og kommandoer en premium pris. Behandling teknikker kan påvirke hvit fargetonen av massetetthet, med trær vokst i nordområdene generelt anses å kreve en renere, hvitere farge enn hard maple trelast kommer fra trær som Gros i mer sydlige lokaler kremet eller gulaktig utseende.

Design

Kanadisk lønn tar vanligvis på to typer figur; Først er en design kalt fele tilbake eller tiger lønn, og andre kalles fugleperspektiv lønn. Tiger lønn vises som striper i tre like de forskanset på en tiger, og vanligvis er oppdaget i sukker lønn trær vokst i Pennsylvania, men finnes overalt i voksende regionen. Fugler øye lønn synes å ha en overfladisk kjennskap til ser ut små fugl øyne vises over tre. Denne typen finne finnes oftest i trær fra den øvre halvøya Michigan.

Bruker

Kanadisk lønn hevder mellomprodukt vurdering for å snu og planende og nytes av carpenters som en utmerket tre for forming og kjedelig. Tetthet og hardhet av tre finner de som utnytter håndverktøy det vanskelig å jobbe med. Men gjøre moderne maskinering teknikker trelast mye lettere å manipulere. I tillegg til møbler, er kanadisk lønn vanligvis brukt som en tømmer for bolig-, industri- og kommersielle gulv, i tillegg til en rekke andre produkter.