Hva årsaker tregulv til Splinter i kantene?

September 24

Hva årsaker tregulv til Splinter i kantene?

Tregulv legge en gammeldags og koselig atmosfære til hjemmet ditt, men kantene og andre overflater noen ganger splinter av forskjellige grunner. Dette gjør dem ser mindre attraktive og øker sannsynligheten for smertefulle skader nakne føtter og labber av din pets. Vedlikehold av denne typen gulvet er ukomplisert, men det er avgjørende at du overholder pleie og rengjøring anbefalingene i brukerhåndboken. Dette forhindrer sprekker som kan føre til Splinter.

Kjennetegner tregulv

Tregulvene har lenge vært et klokt valg for forbrukere på grunn av langvarig egenskaper. Alvorlig skadet tregulv tolerere refinishing og flekker bra for å gjenopprette deres glans. Denne levetid sikrer at med riktig pleie løvtre opprettholder sin attraktivitet og skinne for tiår og enda århundrer. Det er viktig å huske at tregulv er utsatt for skade, akkurat som møbler og andre treprodukter.

Vannskader

Vannskader fra flom eller flere vanligvis en mopp som er for fuktig fører til at skogen å svelle. Dette resulterer i fliser og sprekker. Våte flekker langs kantene får ikke så mye ventilasjon som hardvedgulv i mer åpne områder; kantene er derfor mer utsatt for skade. Hindre denne typen skader mopping ved hjelp av det renere anbefalt av produsenten - produsenter anbefaler ofte bare vann. Vri din mopp ut grundig så det er bare fuktig. Tørr tregulv med et mykt håndkle etter mopping å redusere sjansen for vannskader og for å hindre striper og vannet flekker.

Alder

Over tid, kan i en alder av løvtre føre til sprekk eller delt, noe som gjør det mer utsatt for fliser. Forhindre sprekker og deler av alltid løfte tunge møbler eller andre objekter i stedet for å skyve eller skyve dem over gulvet. Kantene av parkettdekke får misbruk fra møbler oftest fordi sofa eller stol kan flytte litt hver gang du sitter på den. Hvis du slippe noe pekte eller skarpe på gulvet som oppretter denne typen problemer, reparere sprekk eller dele umiddelbart for å unngå Splinter.

Reparere sprekker og Splinter

Bruke en hammer for å lukke gapet i sprekker i gulvet på grunn av slippe en skarp gjenstand på hardvedgulv. Hammer liten spiker skrått lukke området. Fyll ut depresjoner eller bulker med tre kitt som samsvarer med fargen på parkett. Bruk trelim under en liten splint for å stikke den ned i løvtre. La det tørke ordentlig før vandre i området. Hvis store Splinter løsnet, fylle området med den ødelagte delt av tre hvis mulig ved hjelp av tre limet for å feste den. Fyll ut tomrommene med tre kitt å glatte områdene hvor du finner store fliser. Dette gir en selv, glatt overflate og gjør snagging ytterligere og øke skaden.