Hva årsaker svarte flekker på Rose Bush blader?

April 25

Hva årsaker svarte flekker på Rose Bush blader?

Svart flekk er en plagsom problem for mange steg gartnere. Forstå hvordan gjenkjenne det og hva som forårsaker det vil redusere sjansene for å få svart flekk. Hvis rosene får det, er det både kjemiske og organisk behandlinger.

Definisjon

Ifølge Virginia Kooperativ forlengelsen, er svart flekk forårsaket av sopp Diplocarpon rosae. Uten behandling, kan det forårsake rosenbusker å miste alle sine blader.

Betingelser

Sporer av denne soppen trives i varme, fuktige forhold. En annen forutsetning for svart flekk oppstår når rose er sprayet under vanning og plantens blad ikke tørr før natten.

Beskrivelse

Som navnet antyder, etterlater denne soppen sirkulær svarte flekker på rose's blader. Bladet vil gule og dø. Rød-lilla flekker kan vises på i strå og canes i rose bush.

Skade

Hvis svart flekk står ubehandlet, det kan føre til rose bush å miste alle bladene og kan fortsette å svekke de stammer og canes i bush; til slutt vil den dø.

Forebygging/løsning

Rose løv og petals gir en ideelle aspektet for sopp vokse og lever, selv om vinteren. Selv om det ikke kan være helt forhindret, vil god hygiene redusere sjansene for soppen infisere en rose. Rydde opp alle steg rusk på bakken under en rosebusk; forkaste eller ødelegge dette rusk, og ikke legger til en kompost. Unngå å få rose's forlater våt når vanning av vanning bunnen av bush eller vanning tidlig på morgenen.

Behandling

Fjern blader og canes infisert med svart flekk. Bruk soppdreper utformet for svart flekk å behandle rose og som et forebyggende tiltak. Bayer avansert alle i en Rose og blomst kan behandle og hjelpe unngå svart flekk i roses.