Hva årsaker Pecan trær å stoppe produsere?

February 2

Hva årsaker Pecan trær å stoppe produsere?

Pecan trær er svært hardfør trær som kan vokse i varmt, tørr og blåst. Pecan trær i Texas og er kjent for å produsere nøtter. Men krever overflod planteproduksjon vedlikehold som det er mange grunner til hvorfor et pecan tre stopper produsere pekannøtter.

Stress

Når pecan trær blir stresset gir de ikke en god avling av pekannøtter året. Et tre blir understreket fra ekstreme forhold, som ekstrem tørke eller en stor fryse, som begrenser mat og næringsstoffer kilden. Som et resultat, blir et tre tvunget på mat lagret i bagasjerommet, lemmer og rotsystem. I noen tilfeller kan et tre med få ressurser lagret midlertidig slutte å produsere pekannøtter.

Svak trær

Svak pecan trær produserer mindre frukt enn de sterke. En svak pecan treet forkaster frukten for en rekke årsaker. En svak tre kaster pekannøtter i stormer med sterk vind og regn, fordi lemmer er for svake til å holde frukt. I tillegg kan et tre avhende pekannøtter for å reprodusere, som er kjent som en pollinering dråpe. Naturlig eliminering av pecans er en stress-ledelse verktøyet pecan trær ansette for langsiktig overlevelse. Når et pecan tre eliminerer frukten, kan det slutte å produsere pekannøtter for en sesong.

Dårlig jordsmonn

Pecans er en høy vedlikehold avling, ifølge evaluere Pecan problemer, en stortingsmelding om Texas pecan trær. Pecan trær må jord som er høy i sink og nitrogen for å vokse. Videre må pecan trær vanning og Luke kontroll, samt skadedyr kontroll og sykdomsforebygging kontinuerlig generere store avlinger. En moden pecan treet må 2000 gallon av vann per uke til å opprettholde sin beskjære, som må finnes i et svært lite område på grunn av treets omfattende rotsystem, som nevnt i evaluering Pecan problemer. Hvis jorden er i stand til å holde vann som trengs, er beskjære produksjonen påvirket. En pecan tre som er plantet i dårlig grunnforhold har mindre sjanse for overlevelse, og kan stoppe produsere pekannøtter.

Tre trengsel

Tre stimlet kan forårsake pecan trær å stoppe produsere pekannøtter. Hvis trær er plantet for tett sammen, de blokkerer sollys eksponering og unngå fotosyntese. Fotosyntesen er en prosess der sollys oppretter sukker som igjen produserer energi for å generere treets frukt. Et tre som ikke kan få nok sol produserer mindre frukt eller stopper produsere frukt helt.