Hva årsaker huset lysene Dim?

January 25

Hva årsaker huset lysene Dim?

Du kan bli bekymret når lysene dim regelmessig uten noen åpenbar grunn. Ofte er dette ikke noe å være bekymret, men det kan være et tegn på en mer alvorlig problem. Hvis lysene dimming, er det viktig å finne kilden til problemet og fikse det så snart som mulig.

Problemer med strøm

Problemet kan være lokal nytte Understasjon. En transformator kan ha blåst-en vanlig forekomst under en storm- eller tjenesten feed kommer inn i huset kan ha blitt avbrutt. Området kan ha brownouts eller strømbrudd på grunn av enten en begrenset tilgang på strøm eller en uvanlig høy etterspørsel etter makt.

Overbelastet krets

Hvis Lysene dim når en enhet kommer på, for eksempel klimaanlegg, mikrobølgeovn eller tørketrommel, sjekk om lysene er på samme krets som apparatet. Dette er den vanligste årsaken til lysene dimming. Mest fast apparater — de som ikke mobile-bør være på en dedikert krets på strømbryteren. Store apparater som disse bruk opp en masse energi når de først starter opp, så hvis lampene dimming når tørketrommelen spark på, dette er mest sannsynlig problemet.

Feilaktig kabling

Lysene kan dim hvis ledninger i hjemmet ditt ikke er en stor nok måler. Når det er en stor strøm i ledningen, reduseres spenningen. På grunn av denne lavere spenning, vil Lysene dim. Mange eldre hus har dette problemet og krever nye ledninger. Hvis du har kontinuerlig problemer med dimming lys, kan du ringe en profesjonell elektriker for å inspisere ledninger.

En korrodert nøytrale Wire

Hvis lyset i huset varierer mellom lyse og svak, kan det indikere et mer alvorlig problem. Du kan ha en løs eller korrodert nøytrale wire viktigste strømbryteren. Elektrisitet er brakt hjem gjennom tre ledninger. Først er svart og kalles "hot" ledningen. Andre kalles wire "tilbake", og hvit. Tredje wire er enten grønne eller bare og er "nøytral". Denne typen problemer kan føre til en elektrisk brann eller andre sikkerhet problemer.