Hva årsaker hortensia blomster vil etter Planting?

August 5

Hva årsaker hortensia blomster vil etter Planting?

Hortensia er blomstrende busker med fet pongponger eller panicles hvit, blå eller rosa blomster som vokser i hager over hele USA. Det oppstår problemer med disse planter fra de svært spesifikke forholdene de trives under. Hortensia kan oppleve wilting og visne av mange forhold som omfatter alt fra lyskvalitet til frekvensen av vanning.

Utilstrekkelig vann

Hortensia krever regelmessig vanning for å trives og kan kreve opptil 2 inches av vann per uke i varme og tørre forhold å holde anlegget fra wilting, ifølge University of Massachusetts forlengelsen. Under normale klima forhold hortensia kreve en tommers vann per uke for å hindre wilting. Dette er spesielt viktig når busk er plantet som vanlig vanning er nødvendig for å etablere den hortensia rotsystem.

Stress og jord innhold

Stress forbundet med transplanting kan ofte føre hortensia å vil.. Stress kan være forårsaket av anlegget forsøker å etablere seg i dårlig sollys eller i jord som er lav i næringsinnhold. Hortensia krever jord som er for en moderat næringsstoff å vokse riktig. Dette kan bety legge en organisk eller syntetisk gjødsel til eksisterende jord å holde hortensia sunn. Ifølge Massachusetts University forlengelsen vokser hortensia ikke i sandholdig jord på grunn av mangel på næringsstoffer og manglende evne til jord å beholde vann.

Infeksjon

Akkurat som tilstrekkelig vann er nødvendig for å holde hortensia fra wilting, kan over-vanning av planter forårsake sopp og andre bakterielle infeksjoner kan forårsake wilting. Sykdommer som armillaria rot råtne kan påvirke hortensia plantet i jord som ikke renne riktig, råder Alabama samarbeidende forlengelse. Disse sykdommene føre hengende planter og generell visne blomster og blader. Godt drenert jord er nøkkelen å sikre bakteriell infeksjon oppstår ikke.