Hva årsaker hjem Radiator lukt?

October 13

Hva årsaker hjem Radiator lukt?

Når vinteren ruller rundt, kan du oppdage en merkelig lukt etter radiator er varmet opp for sesongen. Denne lukten er ofte bare et midlertidig fenomen. Du bør ta hensyn til det, men hvis problemet vedvarer. Hvis lukten ikke går bort i korte rekkefølge, må du finne ut hva som forårsaker den.

Støv

Hvis du ikke har rengjort radiator for en stund, bygger støv opp over den. Når dette skjer og varmen er plutselig slått på, er det sannsynlig at du vil lukte en svak støvete-brenning lukt. Lignende lukt kommer fra lamper når du slår dem på når støvete og støvet varmer opp på overflaten av lyspæren. Denne lukten burde gå bort etter radiator varmer opp et par ganger, eller når du rengjør det av.

Maling

Ny maling på radiatorer vil ganske sikkert produsere en gass første gang du varme den opp og kan forårsake lukt. Selv maling på veggen umiddelbart rundt radiatoren kan lukte når oppvarmet, spesielt hvis det ikke er helt helbredet. Selv etter at malingen har tørket å ta, kan det fremdeles i en tilstand som reagerer på radiator varme.

Muggsopp

Noen svært uvanlig lukt kan komme ut av en radiator med mold vokser på den eller på gulvet eller tepper rundt enheten. Nøyaktig lukten kan variere avhengig av hvilken type muggsopp er økende. Dette er en mer vanlig problem på steder som lider av fuktighet og fuktighet problemer, slik som rundt radiatorer i en kjeller. Holde området rent og bruk en mildewcide hvis du mistenker at mold å være årsaken til lukt.

Radiator lekkasje

En lekkasje i radiatoren systemet kan også forårsake lukter på rommet. Den eksakte typen lukt som fremkommer avhenger av hva slags radiator systemet finnes og hva kjemikalier brukes i kjele systemet. Hvis du mistenker en radiator lekkasje forårsaker lukt i hjemmet ditt, Kontakt prosjektlederen bygning eller en rørlegger umiddelbart å systemet.