Hva årsaker grener av Yucca Cane Plant henger ned?

November 22

Yucca stokk har filialer i vanlig forstand. Det har lang, tynn blader som vokser fra stilkene. Hengende bladene er et tegn på anlegget stress, mest sannsynlig fordi du vanning det for mye, men det også kan ikke få nok lys. Den beste måten å holde det sunt er å dyrke den under forhold som er omtrent lik de av innfødte miljøet i Sørøst og nordøst amerikanistikk.

Yucca Cane beskrivelse

Yucca stokk (Yucca guatemalensis, syn. Yucca elephantipes), også kalt spineless yucca eller gigantiske yucca, er medlem av liljefamilien planter og er innfødt å varme, solrike områder av Yucatan-halvøya. I sitt eget miljø vokser yucca stokk til 30 fot høyt. Hjem gartnere vanligvis vokse i 10 - 14- og 17-tommers potter hvor det vokser fra 38 tommer til 8 fot høy. Det vil vokse godt utendørs i amerikanske avdeling av landbruk soner 9 til 11, men du bør holde det innendørs under kalde vinterværet.

Vanning

Vann din yucca cane bare nok til å holde jorda litt fuktig i våren og sommeren voksende sesongen. Hvis du er voksende din yucca stokk i høy lys, la toppen 1/4 til 1/3 av jord tørr helt før vanning det godt. Hvis du er voksende det innendørs i dårlig lys, la 3/4 av jorden tørr helt før du vann den. Redusere din vanning i vinter. Hvis du overwater det om vinteren når det ikke aktivt vokser, bladene mai henge ned og anlegget kan utvikle rot råtne jord på linje.

Lys og temperatur

Yucca stokk liker solen. Mangel på solen kan understreke anlegget, bidra til hengende blader. Hvis du er voksende anlegget innendørs, bør det ansikt øst, Sør eller sørvest. Hvis din yucca stokk får frisk luft, tåler det lav luftfuktighet og temperaturer fra den øvre 30s til over 90 grader Fahrenheit.

Potting

Yucca stokk blader ville nedhengende hvis anlegget er lov til å sitte i våt jord. Ikke la vann som er akkumuleres i bunnen av potten. Hvis du ikke kan motstå vanning din yucca stokk regelmessig, bør du ikke repot det.. Hvis du repot det., vil økte mengden jord i en større pott ikke tørke ut. Hvis tips av nye blader er brun, er det et tegn på at røttene lider sitte i vann.