Hva anlegget granatepler vokser på?

February 4

Hva anlegget granatepler vokser på?

Granateple er en type frukt med en tøff og læraktig skall som skjuler hundrevis av små celler av saftig papirmasse, hver rundt en enkelt frø. Opprinnelse i Sørøst-Europa og Asia, er anlegget nå dyrket i USA, hovedsakelig i California, foretrakk kjølige vintre og varme, tørre somre. Granatepler vokser på små trær som er vokst både kommersielt for frukt produksjon og som en dekorativ.

Beskrivelse

Granatepler vokser på løvtrær med ovale, mørk grønn, blanke blader at gjennomsnittlig 1 tomme lang. Bladene skjemaet tornet grener overfor hverandre. Blomstene treet er lyse oransje-røde med et rumpled utseende kronbladene. Forming enkeltvis eller i små grupper på slutten av grenene, er blomstene 1-1/2 til 2-1/2 inches lang. Huden av frukten er brunlig-rød med crimson juice celler innenfor.

Skjemaet

Granatepletre er relativt liten, til 30 fot høy. Treet bærer mange grener som stråler ut fra en sentral bagasjerommet. Formen på treet avrundes relativt med en åpen baldakin. Grenene tendens til å henge ned nedover, spesielt når lastet med moden granatepler.

Varianter

Flere navngitte varianter granateple trær er kommersielt tilgjengelig. 'Gulosha Rosavaya' sorten er blant beste frukt med en balanse mellom sweetness og surhet. I California, sorten 'Wonderful' dominerer, sin middels og høyere syrenivået; Det er ofte brukt for pressing. University of Florida peker til 'Lilla frø' og "Spansk Ruby" som gode valg for hjem plantings. Andre varianter inkluderer 'Viktorianske Giant,"'Berri,' 'Veles', 'Kabul,', 'Muscat rød,' 'Poona' og 'Griffith'.

Dyrking

For å bevare den genetiske kvaliteter av en bestemt plante, pode bøndene vanligvis granatepletrær. Trærne er vanligvis plantet mellom 12 og 18 fot fra hverandre og kan begynne å bære frukt i så lite som ett år. Riktig beskjæring av grener bidrar til å generere nye vekst hvor granateple blomstrer skjemaet. Vanlig vanning er avgjørende for god frukt utvikling. Granateple frukt modner i ca seks måneder.