Hva å når nye lysrør flimrer

June 9

Hva å når nye lysrør flimrer

En blinkende lysrør er en fascinasjon å begripe. Allitterasjon til side, må du feilsøke systemet å fastsette denne visuelle irritasjonen eller endre til glødende lys. En kombinasjon av lysstoffrør og glødelamper belysning vil fylle ut eller glatte ut flimringen. Lysrør har flere elektriske komponenter enn glødelamper og mer kan gå galt. Noen ganger arbeide lysrør i par eller andre kombinasjoner. Disse kombinasjonene sammensatte feilsøking utfordringen. La oss starte med grunnleggende og de vanligste årsakene til flimring.

Rask feilsøking og reparasjon av nye fluorescerende pære flimmer

Prøv å endre pære. Selv om ny, kan det være en fabrikken defekt. Noen ganger er en imperfektum lyspære kontakt gjør på installasjon. Flytte pære frem og tilbake for å få det bedre i kontakten. Flimrende pærer kan forårsake ballast å varme opp og mislykkes for tidlig. Kaste eller returnere defekte pærer til butikken. Svarte flekker på enden av pærene er et tegn pære er sviktende. Prøv en blinkende lyspære i en annen innslag. Hvis det stopper flimrende, kan tidligere kampen ha dårlig starter eller ballast.

Forretter ble brukt på eldre inventar, men nyere inventar bruker ikke dem. Forretter ligne liten sølv bokser om diameteren på kvart. De vri ut ved å trykke mot klokken og er vanligvis tilgjengelig på din lokale jernvarehandel. Hvis du ikke kan kjøpe en ny forrett, teste ballast først.

Reaktorer er elektroniske eller magnetiske. De skal vare i flere tiår. Magnetisk type koster like mye eller mer enn et nytt innslag. Først sjekke med en elektrisk deler butikken for å finne kostnad og tilgjengelighet. Kontroller at din starteren fungerer før du tar dette siste trinnet.

Detaljert feilsøking og reparasjon av fluorescerende pære flimring

Hvis fremgangsmåtene ovenfor ikke har gitt en fast flimmer på ny pære, kan du se del 10: fluorescerende lys feilsøking (se ressurser) for et detaljert feilsøking diagram som gir mest probable cause(s) av vanlige problemer, sammen med anbefalte korrigerende handlinger. Tabellen er delt i fire kategorier av lysstoffrør.