Hva å gjøre om stoppet opp bad rør?

September 3

Stoppet opp bad rør, enten de er i dusj, badekar, vask eller toalett, kan fjernes av et hus som har riktig verktøy og materialer. Forskjellige rørene på badet vil tette for forskjellige grunner. Vask, badekar og dusj vil tette som hår og såpe avskum bygge i røret, mens toaletter vil tette når for mye avfall tømmes samtidig.

Oppløsninger

Forskjellige flytende blandinger vil hjelpe bryte opp noen tresko i Bad rør, tillater vannet å strømme fritt igjen. Hvis det ikke er mer enn en tomme eller to av vann står på i avløpet åpning, hell natron og deretter en lik mengde eddik i avløpet. Fizzing løsningen som spiser gjennom tette materialer. Også hell litt oppvaskmiddel i vasken, etterfulgt av varmt vann. Vaskemiddel gir smøring som det legger seg rundt tresko, mens varmtvann gjelder trykk og varme til å bryte opp tresko.

Enkle verktøy

Før du alle VVS-spesifikke verktøy, bruke noen enkle verktøy for å fjerne tresko som sitter mot toppen av dreneringsrør. Nål nebbtangen, spesielt de med en lengre Haisommer, kan komme ned et tynne rør og trekke ut den tette materiale. En utbrettet wire kleshenger med krok i den ene enden vil også hjelpe trekke tresko. Du må fjerne renne stopper eller dekke før du bruker disse metodene.

Stempler

En stempelholderen sitter litt over avløpet åpning, gir trykk i røret å løsne tresko. Trakt-cup-stempler har en ekstra buet stykke på bunnen av stempelets cup, slik at de kan passe mer perfekt i et toalett avløp åpning. Om du stuper toalett, vask, badekar eller dusj, må du pumpe stempelets håndtere kraftig minst en dusintider for å gi den en god prøve på løsne tresko. Noen forbedring i rørets evne til å renne bør oppfordre deg til å fortsette å bruke stempelet.

Skruene

Avløp slange eller en fleksibel kvernen mates gjennom dreneringsrør nå tresko og sparke gjennom den eller trekke det ut av dreneringsrør. Toalett skruene er større enn avløp skruene, men med både du må spinne kvernen håndtak med som du mate den inn i røret og mot urviseren når du fjerner den. Med badekar, må du fjerne overflyt avløp dekselet og mate kvernen ned overflyt røret til kvernen passerer gjennom buet fellen under badekaret. Med synker, må du ta fra hverandre rør under vasken og fôr kvernen inn i røret som kommer ut av veggen.