Hva å gjøre om en svovel lukt i vann fra springen?

January 26

Svovel lukt eller råtne egg lukt i vann fra springen er vanligvis forårsaket av dannelse av hydrogen sulfide gass. Kjemisk nedbryting av bakterier som lever i vann forårsaker denne gassen. I de fleste tilfeller er bakterier ufarlig. Gjennomføre en vann test og sende vann utvalget til din lokale helse avdeling for tegn for mulig smitte.

Finne kilden

Svovel lukt kan plasseres i en av to områder - brønnen seg eller varmt vann varmeapparatet. Skyll i kaldt vann linjer og fyll en beholder å identifisere om råtne egg lukten kommer fra kaldt vann kilde. Kjører varmt vann fra varmtvannsberederen, og sjekk for lukt. I noen tilfeller kan bakterier påvirkes av varme voksende miljøet på ovnen. Varmt vann alene som avgir lukten kan behandles i ovnen i seg selv.

Hvis svovel lukten kommer fra begge varme - og kalde - water kranene, er bakterien vokser i brønnen.

Varmt vann behandling

Koble en slange til renne av varmt vann varmeapparatet. Kjøre slangen utendørs og åpne avløpet. Skyll varmt vann varmeapparatet før en full volum av tanken har kjørt gjennom Ovnens tank. I de fleste tilfeller vil spyling vannet gjennom akvariet i en periode på en halv time være tilstrekkelig.

Lukk presset på varmtvannsberederen. Skru termostaten på ovnen til 160 grader c for en periode på tre til fire timer. Den høye temperaturen vil drepe bakterier vokser inni skipet. Tilbake termostaten å det normal temperatur, og Skyll vanntanken igjen. Denne prosessen må utføres på nytt hvis lukten er lagt merke til i fremtiden.

Behandle brønnen

Hvis lukten kommer fra både i varmt vann og kaldt vann trykk, vil brønnen måtte behandles med felles husholdning blekemiddel. De fleste brønner vil svare over natten slik behandling. I de fleste tilfeller vil å legge opp til en gallon av husholdningenes blekemiddel i en privat godt drepe skadelige bakterier, sammen med svovel-lukten-produserende bakterier.

Hell blekemiddel i brønnen og vannet renne fra kranene til du merker kraftig blekemiddel lukten. Kjøre begge varmt vann og kaldt vann kranene. La bleke bo i avløp rørene i minst seks til åtte timer. De beste resultatene er Hentet fra overnatting behandlinger på 12 timer eller mer.

Tømme har vannet systemet til blekemiddel lukten er borte fra rørene. Dette kan innebære drenering varmt vann varmeapparatet separat som beskrevet ovenfor. Forsøk å spyle klorerte vann fra husholdning systemet ved hjelp av en slange knyttet til en utendørs stuss. La vannet kjører inn i et område hvor klor ikke vil skade plante eller akvatisk liv.

Overdreven blekemiddel kjører i en septiktank kan drepe gode bakteriene som fordøye faste stoffer i en riktig drift septiktank. Hvis du tror avfallssystemet har blitt kompromittert, kan du legge til en bakteriell agent designet for septisk systems.