Hva å gjøre når hvit fugemasse ikke kommer rene?

September 24

Hva å gjøre når hvit fugemasse ikke kommer rene?

Hvit grout brukes ofte til å holde fliser sammen på gulvet eller veggen. Etter en tid begynner din grout å mørkne i farger fordi korn i grout ta skitt og støv som samler på veggene i kombinasjon med vann. Regelmessig rengjøring og noen fugemasse rengjøringsmidler kan ikke løse problemet siden rengjøringsmidler ikke trenge dypt nok i grout, som absorberer elementer raskt. I stedet for å gå ut og kjøpe et rengjøringsmiddel for fugemasse, kan du prøve noen metoder med ting du har liggende rundt huset.

Natron og vann

Bruk noen natron for å rengjøre din hvite fugemasse. Natron sterk antibakterielle egenskaper og rengjør abrasively alle overflate, gjør det ideelt for kornete tekstur av hvite fugemasse. Skvette noen natron på en svamp og våt den. Gni grout med svampen, trykke hardt på grout. Bruk en skrubbe børste for mer slitasje.

Legg eddik

Med metoden natron kan du forbedre din rengjøringseffekt hvis du erstatter vann med eddik. Plassere eddik på bakervarer brus og la den skum noen sekunder. La den sitte der til det roer og skrubb veggen ned.

Prøv noen H2O2

Hydrogenperoksid har en bedre mulighet for anti-bakteriell og svekker båndene mellom grout og skitt. For å forhindre hudirritasjon under behandling av Hydrogenperoksid, sette på noen hansker før du begynner å arbeide. Dette stoffet trøkk i kombinasjon med baking soda. Hell noen natron i en kopp med en liten mengde Hydrogenperoksid i den og blande to. Holde legge natron til det blir en lime. Dyppe en tannbørste i lime og skrubbe bort på veggen. Fugemasse vil gjenvinne sin hvite farge og fortsatt være beskyttet mot bakterier.

Bleach

Bleach bare bleke ikke din overflaten men gjenoppretter sin glans og massakrer alle bakterier på overflaten du rengjøre den med. For å gi mer makt, bland 1 del blekemiddel med 1 del natron. Åpne vinduene bredt i rommet du arbeider i. Dyppe en tannbørste i blandingen, skrubbe grout og se det slå perlehvite.