Hva å gjøre med vill kirsebær plukket fra et tre

October 31

Hva å gjøre med vill kirsebær plukket fra et tre

Wild kirsebær er også kjent som søte kirsebær, og de stammer fra ulike typer kirsebærtrær, inkludert Queen Anne (også kjent som Napoleon og Royal Anne), Bing, Ranier og Lambert. Bøndene høste ofte vill kirsebær å behandle som maraschino kirsebær som toppen av mange iskrem retter eller pynt cocktailer, men du kan også spise kirsebær rett utenfor treet og bruke dem på mange andre måter.

Bakgrunn

Det botaniske navnet på wild (også kjent som "søt") kirsebærtrær er Prunus avium. Klassifiseringen skiller den fra "sur" eller "dekorative" kirsebærtrær. Wild kirsebærtrær produsere en frukt som er ofte mindre rød inne fargen enn populært antatt. En vill kirsebær Napoleon, for eksempel bærer ofte frukt som er lys eller "rødme," i farge og mørkere i områder som kirsebær modnes ved midtsommer. Men wild kirsebær høstes oftest som lyse, rødt maraschino kirsebær, er farge farget og behandlet; ferske vill kirsebær er ofte mye lettere.

Forberedelse

Fersk (eller off-the-treet) ville kirsebær er stor, fast, søt og saftig. Du kan spise dem rett utenfor treet, som andre frukter, inkludert epler, men være skeptisk til kilden. Hvis plantevernmidler brukes for eller rundt de vill kirsebærtrær som du plukker, vask kirsebær før du spiser. Det er lurt å vaske dem alltid. Skyll ferske kirsebær i vann og legge til litt mildt parabolen rengjøringsmiddel flytende, etterfulgt av en siste skylling.

Frukt bruker

Når plukket og vasket, spise vill kirsebær på egen hånd (som druer). Husk at wild kirsebær er en frukt, så behandler dem som sådan. Oppbevar dem i en bolle for gumlet som en søt, rå og deilig godbit. Pakk dem i barnets matboks for en frisk og sunn antioksidant snack.

Pynt bruker

Forberede en bolle med vill kirsebær på tallerkenen din ost å utfylle lyse farger med crackers og ost og den vanlige grønne fargen av druer. Flette dem med ost og kjeks, holder stilkene på plass som naturlig "tann hakke" for gjestene å fange dem. I stedet for bearbeidet maraschino kirsebær, bruke fersk alternativ til toppen av kaken og iskrem og pynte cocktailer.