Hva å gjøre med tørketrommel Lint

July 2

Tømme lo skuff eller skjermen er en grunnleggende del av vaske. Hvis du er som folk flest, kaste du sannsynligvis bare alt. Hvis du gjøre en masse innlede, kan du noen ganger lurer på hvis det ikke er litt bortkastet. Tross alt, det myke grå ting kan virkelig hoper seg opp. Hvis det er deg, ta hjertet vet du kan gjøre mange ting med tørketrommel lo.

Starte en brann

En av farene ved tørketrommel Lo er det faktum at det kan ta fyr så lett, som er den viktigste grunnen til hvorfor du bør tømme lo fellen ofte. Men denne samme karakteristisk for Lo kan også komme til nytte når du faktisk ønsker å starte en brann, som på en regnfull camping tur eller i din peis hjemme. Ting en dott av Lo i hver del av et egg kartong. Virkelig pakke den der tett, og helle smeltet stearinen over alt. Når voks tørket, kan du bryte av hvert enkelt punkt å bruke som en brann forrett. Det lyse enkelt og raskt.

Underholde barna

Lo er en nyttig og billig erstatning for clay. Trygt og myke, kan det være støpt inn i alle slags former, fra enkle runde baller til lodne dyr. Bland 3 kopper pakket tørketrommel Lo med 2 kopper vann og 1 kopp hvetemel 1 tsp. vegetabilsk olje. Sett blandingen i en panne, og forsiktig varm nålespissen over ovnen til den blir glatt. Spre det ut til tørk på voks papir. Når det er tørt, kan du begynne å forme.

Hjelpe dyrene

Tørketrommel lint, med sin myke, fluffy tekstur, er det perfekte hekke materialet. Det er også mye billigere enn å kjøpe hekkende materialer på det innenbys pet lageret. Guinea pigs, hamsters og andre gravende dyr vil elske å bruke tørketrommel lo plassert inne deres burene. Eller sette den på greiner våren for fugler bruke til reiret.

Hjelpe planter

Mulching beskytter planter fra kaldt og knær Luke vekst. Lo fungerer godt som en gressmalingsklaffen og kan selv komposteres. Mange lo må mulch en hage, men du kan bruke den med hell som en mulch rundt utendørs beholder plantene. Merk at hvis du bor i en svært regnfull eller fuktig klima, mulch kan begynne å mugg, så dette er best gjort i drier klima.

Ting håndverk

Hvis du liker å sy, er sjansene du har brukt vatt til å fylle din dyner, utstoppede dyr og andre prosjekter. Lo kan brukes i stedet for vatt. Det er bare så myk, og best av alt, det er gratis.