Hva å gjøre med skitt fra gamle hevet senger?

November 13

Hevet senger er ofte fylt med god jord, kompost og andre verdifulle endringer å gjøre dem egnet for plante planter som fortjener alt arbeidet som går til å gjøre hevet sengen i første omgang. Mens noen av denne vitalitet kan være tapt tid, gjenstår mye av det for å gjøre denne jord verdifulle i mange områder av hagen og hage.

Fylle lavtliggende områder

Om jord er fortsatt god eller tilsynelatende dårlig, kan du bruke den til å fylle lav i plenen eller hage hvor vann gjerne bassenget etter en hard regn. Sjansene er, jord var anstendig siden den ble brukt for hagearbeid. Selv om det er oppbrukt, det er ikke som utarmet så mange varianter av fyll skitt for salg, og du trenger ikke å betale for skitt fra gamle hevet sengen.

Jordsmonnet for oppbrukt områder

Hvis jorden er fortsatt ganske bra, kan du bruke den til å revitalisere en gammel hage eller som matjord lag for en ny hage. De få inches jord er hvor mest mikrobiell og fordelaktig insektsbestander er aktiv, og stadig resirkulering organisk saken. Selv om det ikke hadde noe, men er ugress i det i lang tid, disse sykluser fortsatt aktiv. Husk å mulch hagen minst 3 inches etter benytter jord som har ugress og frøene i det å redusere fremtidige problemer.

Potting jord

Legge klar plast over jord å tillate sollys i men overlapping varme mens holde fuktighet ut av jorden kalles solarizing. Solarizing jord i hevet sengen vil drepe ugress og frø og mest skadelige Jord mikrober (og, dessverre, gode også). Jord kan deretter brukes til potting jord. Vekselsvis, det finnes mange metoder for matlaging små mengder jord i en ovn eller mikrobølgeovn å drepe patogener, og disse mindre mengder kan brukes for potting jord etter behov. Bland det med kompost og/eller sand for å gjøre det lettere for potteplanter.

Nye hevet sengen

Hvis gamle hevet sengen er bare på feil sted, kan du vurdere å flytte til et mer praktisk sted, endre formen eller revitaliserende det. Hvis bevegelse en veldig dyp hevet sengen, sette toppen 4 til 6 inches jord, så bruk bunnen jord til bunnen av den nye hevet sengen. De øverste få inches har viktig organismer og struktur som ville være bortkastet på et dypere nivå. Bruk de få inches av gamle hevet sengen for toppen av den nye hevet sengen. Eventuelt revitalisere jord i gamle hevet sengen ved å legge til én eller flere inches av kompost.