Hva å gjøre med hakkespett spise på trehus?

May 29

Hva å gjøre med hakkespett spise på trehus?

Woody Woodpeckers klassiske latter kan ekko gjennom din barndomsminner, men høre den avslørende tromming av en hakkespett på utsiden av huset ditt kan bli et mareritt. En hakkespett kan ha flere grunner til å velge huset som et rytmeinstrument, men du kan kjøre fuglen bort.

Speil

Hakkespetter er vanskelig å bli kvitt når de har etablert hjemme som fuglefjell område eller fôring begrunnelse, men de er fortsatt skittish når det gjelder spionere rovdyr. Gi din hakkespett et glimt av sin frykt vil hjelpe for å jage det vekk. Henge speil minst 7-1/2 inches i diameter eller forstørrelse speil tvers siden av huset hvor woodpecker liker å gjøre sin skade. Når pecker fanger sin refleksjon (eller andre fugler eller dyr i området) i speilet, det vises større og nær, og vil skremme ham bort.

Hawk lokker

Hawks er de primære rovdyrene hakkespetter hvis woodpecker mener det er en hauk henge på huset, han vil være raske til å forlate. Opprette en lokkefugl hauk fra papp, Styrofoam eller kryssfiner. Hawk bør være ca 11 inches lang med et vingespenn dobbelte å ligne den virkelige tingen. Dingle lokkefugl fra pengeknipe huset nær skaden med en tynn, klar linje, som snøret. Woodpecker vil spionere "farlig" rovdyr og klaff bort. Dette kan også være effektiv med speil som reflekterer hawk der woodpecker kan se det fra sin vanlige abbor.

Lyder

Hakkespetter kan være drevet bort av høyt, uventet og konstant lyder som la ham vite at noen er i nærheten å se. Hvis du høre ham hakke løs, gå til området og bang på en pott, rope høyt av brann utenfor en cap pistol eller tomromene fra en ekte pistol. For å unngå hakkespett skader mens du er borte, henge gryter og panner nær skadet der de vil fange vinden og bang mot hverandre. Hvis din hakkespett banging på en hul del av ditt hjem, kan en brå endring i støy forstyrre ham nok til å jage ham bort; Vurder å fylle området med spray skum isolasjon.

Hekkende bokser

Den vanligste årsaken til en hakkespett å angripe hjemmet er at det er på utkikk etter et område å bygge rede for egg. Fuglene grave ut sitt eget reir fra sider av trær, og det er derfor de er hakke hjemme. Vurdere feste en åpen hulrom hekkende boks på taket av ditt hjem eller i nærheten slik at woodpecker ikke har grave et hulrom ut på siden av ditt hjem. Boksen må være minst 26 tommer høy og 6 inches bred inne, mens mellom 6 og 20 fot opp fra bakken. Legge til sagmugg vil oppmuntre woodpecker foreta gravearbeid endringer han ønsker; Han vil fjerne sagmugg og tror han er riktig graving redet.