Hva å gjøre med en stor balkong

April 10

Hva å gjøre med en stor balkong

Hvis ditt hjem har en liten veranda, kan dekorere være enkelt fordi det ofte ikke rom for mer enn en gyngestol og noen potteplanter. Men når hjemmet har en stor balkong, er det mye mer plass til å dekke, så kommer opp med en attraktiv design kan være en utfordring. Hvis du står fast på hva å gjøre med din verandaen, tenk på det som en forlengelse av huset og pynte det tilsvarende. Legg klassiske tilbehør også, og du kan bli overrasket over hvor mye bruk du får ut av området.

Opprette forskjellige områder

Når du har en stor balkong, hjelper det for å bryte opp plass i mindre områder for bestemte formål. Opprette en sittegruppe for underholdende ved å plassere en kjærlighet sete og stoler på ett sted. I et annet område, presentasjon planter og blomster som du har vokst ved å definere lagdelt plante står eller innstillingen Potter på gulvet og rekkverk. Legge til en liten fontene for å opprette en beroligende retrett for stille ettertanke eller meditasjon. Hvis du og din familie liker spill, sette opp en utendørs sjakk eller brikker i et annet sted. Kunstnere i familien kan også nyte har en staffeli i et område på verandaen, så de kan bli inspirert av naturen som omgir dem.

Innlemme farge

På en mindre veranda, kan bruke for mange dekorere farger lage litt opptatt, kaotisk. Men med en større veranda har du luksusen av å velge flere nyanser for innredning, så veranda har en mer interessant utseende. Start ved å male rekkverk og gulv to forskjellige nyanser. For et klassisk utseende, la gulv med en naturlig tre finish og male rekkverket i en lys nyanse av hvitt. Dristigere farger fungerer også, så du kan velge rød eller blå rekkverk i stedet. Hvis veranda gulv er laget av stein, flis eller betong, velger du en rekkverk farge som utfyller tonene i materialet. Innlemme flere farger gjennom møbler puter og tilbehørene også. Husk å ta ditt hjem utvendig farge i betraktning når du velger nyanser for verandaen så ditt hjem portrom har et enhetlig utseende.

Henge en sving

Swing er en klassisk veranda tilbehør. Velg flere swing stiler, for eksempel moderne, Adirondack eller rustikk. Veranda svinger finnes i flere materialer, inkludert tre, flettet og plast. Eller velge en overdimensjonert sving som passer mer enn to personer så familiemedlemmer kan nyte swing sammen. Men hvis du foretrekker et annet utseende, installere flere svingende stoler plass bare én person.

Inkluder et teppe

Hvis verandaen din har et betonggulv, kan den store vidstrakte vanlig grå betong noen ganger gjøre plass vises kaldt og trist. En utendørs teppet er et ideelt tilbehør fordi den legger til fargen og mønsteret som umiddelbart lyser plass. Det er også et effektivt alternativ for eventuelle buegang gulv som kan vise tegn på slitasje. Et teppe også feste en sittegruppe og gjøre rommet føles atskilt fra andre deler av veranda.