Hva å gjøre for huset planter med gule blader

June 7

Houseplants, eller innendørs planter, kan gi en lys munter stemning hjem. Omsorg for houseplants kan være en flott hobby i lange vintermånedene, særlig for grønn-tommelen som nekter å gi avkall på sin interesse i måned etter måned. Det kan være frustrerende, men når houseplants vise tegn på død. Gulfarging blader er en vanlig houseplant sykdom. Med litt feilsøking og justeringer kan houseplants være tilbake på veien til sunn vekst på et blunk.

Vanlig plante atferd

Noen ganger har friske planter blader som gule uten noen åpenbar grunn. Hvis dette skjer sjelden og et blad om gangen, er det vanligvis ingen grunn til bekymring. Dette er vanlig plante atferd. Det er noen grunner til hvorfor et anlegg vil kaste et blad. Fysisk skade til bladet kan føre til gule og slippe eller noe kan ha skjedd mens bladet dannet som forårsaket det å være svak. Holde et øye på planter å sørge for at de ikke mottar noen fysiske traumer. Flytte dem til en mer skjermede beliggenhet kan bidra til å løse problemet.

Effekten av lys

Lys er en viktig behov for sunn plantevekst. Det hjelper opprettholde grønne blader og påvirker anlegget muligheten til å lage mat. Når nye blader vises, vil gamle bladene ofte gule og faller. Dette er ikke uvanlig. Overdreven gulfarging kan være et resultat av for mye eller for lite lys. Flytte anlegget til en plassering med forskjellig belysning for et par dager. Se nøye. Hvis anlegget viser tegn til bedring, har du trolig løst problemet. Permanent flytte anlegget til å motta flere av sine favoritt belysning.

Rotsystem

En nedadgående root-systemet, kan også forårsake blader til gult. En vanlig årsak til skadde røtter er overdreven gjødsling. Avslutte alle gjødsel bruk umiddelbart og når anlegget undersøke saken grundig for tegn til bedring.

Overwatering kan også skade rotsystem. Dette skjer ofte hvis det er ingen drenering hull i potten. Vann kan akkumulere og ødelegge noen av røttene. Overføre anlegget til en ny pott og se hvis bedrer.

Miljøendringer

En endring i Anleggets plassering kan utløse eldre blader gul og faller. Hvis anlegget har nylig flyttet, må det løpet av justering før det bosetter seg i det nye plassering. Vent noen dager og se anlegget nøye. Hvis anlegget begynner å rette seg etter noen dager, var dette trolig årsaken. Anlegget kan også ha vært utsatt for kalde temperaturer og giftige gasser. Planter i et vindu kan miste blader etter de første kalde spell høsten. Holde anlegget miljø konsekvent og trygg fra ekstreme temperatursvingninger og eksponering for kjemikalier vil sannsynligvis forbedre et anlegg tilstand.