Hva å bruk å fange hår fra å gå ned i badekar avløp

November 9

Hva å bruk å fange hår fra å gå ned i badekar avløp

Løs hår kan samle i avløp og rør, forårsaker håret tresko som hindrer badekar drenering riktig. Hvis du eller medlemmer av din husstand har langt hår eller masse hår, kan det være nødvendig å forhindre at håret går i vasken badekar for å unngå kostbare VVS problemer i fremtiden.

Avløp dekker

Det er spesialdesignet avløp feller og dekker som du kan kjøpe for badekar å holde håret fra går i vasken. Disse dekker skaper en barriere over renne som gjør vann til avløp, men vil fange hår og annet rusk før den kan også gå ned avløpsrenna å tette rørene dine. Disse dekker passer over eller i din avløp, mye som kan synke siler for kjøkkenvasken, og fjernet og renset etter behov. Noen av disse er designet for boblebad med pop-up drain plugger som ikke kan fjernes.

Sil

Et billig kjøkkenvasken sil som passer større avløp kunne brukes på badekar, avhengig av avløpet design. Du en sil som netting med små, trange åpninger som er utformet for å holde håret og annet rusk fra går i vasken. Dette fungerer bare hvis du har et badekar med en avløp som går rett ned og har ikke en permanent installert plugg.

Mesh

Du kan gjøre en hår felle hjemme hvis du har en liten del av svært tett vevet netting stoff eller wire med små åpninger på hånden. Kuttet mesh litt større enn avløp åpningen. Hot-lim en sirkel av pennies eller andre små vekter rundt kanten av mesh, Legg det ned i avløpet. Hvis din vekt er tungt nok, de vil holde mesh over renne mens du dusjer og mesh vil fange hår som er sugd inn i avløpet.

Forebygging

Noen hår skal falle ut i dusjen mens du er vask og condition, men det er noen ting du kan gjøre for å holde håret av din avløp til å begynne med. Børste håret grundig før dusjen. Når løs hår samler på fingrene mens sjamponering og condition, sette den på en hylle eller kanten av badekaret i stedet for å slippe den i vannet. Hvis du hindrer at så mye hår inn badekar drain som mulig, bruker en sil for å holde resten og regelmessig bruk deretter en rengjøring eller tette-forebygging produktet på din avløp, du bør ikke ha et tetter problem.