Husmor Tips for klær omsorg

March 27

Husmor Tips for klær omsorg

Lated bekymre av klær ikke bare holder det ser og føler stor, men også strekker levetid din favoritt par jeans eller komfortable genser. Det er en miljøvennlig trekk, sender mindre klær til fyllplasser. Mange metoder for å forlenge levetiden til klær er også bra for miljøet i energireduksjon, for ikke å nevne strekker dollar i lommen boken.

Mindre er mer

Et tips for hjemmeværende vurdere er "mindre er mer" regelen. Når det gjelder klær, gjelder dette sikkert. Redusere antall ganger går et plagg gjennom vaskemaskinen eller tørketrommelen, hoder til tørre rengjøringsmidler eller ender opp på strykebrettet legger år til utseendet av den. Vaske klær etter hver slitasje, hvorvidt de er skitne, legger mye stress på dem. Tørke kan krympe eller visne visse stoffer, kan varmt vann, så alltid lese Bekymre Merkelapper nøye og følge deres råd. Linje-tørking kan forlenge et plagg livet og spare energi i prosessen. Stryk legger også vekt på stoffer, så jern bare når det er nødvendig. Henge klær på god sturdy hang i urørte mellomrom å redusere rynker.

Bøtte

Bøtte var en vanlig tidsfordriv for hjemmeværende en gang, men moderne dagene har sett en reduksjon i kunsten. Å bli dyktigere med en nål og tråd eller symaskin kan øke en vare levetid. Sy små tårer, reparasjon dratt sømmer og erstatte mistet knappene før de blir store problemer. Det er noen tilfeller hvor skade er for stor til å fastsette, i så fall, la en profesjonell prøve en reparasjon eller resirkulere plagget i filler.

Flekker

Flekker, når ikke behandlet raskt og riktig, ofte spell slutten av et plagg. Behandle hver flekk med klarerte kommersielt flekkfjerningsmiddel eller punktbehandling så snart det skjer og vask umiddelbart i kaldt vann. Gjenta kulde vasking før flekken er borte, behandle før hver vask; plasserer elementet i en varm tørketrommel kan angi flekken. Bruk aldri alkohol for å behandle flekker; den kan fjerne flekken, men det er også sannsynlig å trekke fargen ut av kluten, slik en uopprettelig bleket spot.

Bruk

For å bevare favoritt elementer av klær, bruke dem bare når du ikke er engasjerende i "skitne" jobber. Har eldre, slitte klær for hagearbeid, matlaging eller andre aktiviteter som kan jord klær. Bruk en forkle over fine klær når matlaging eller rengjøring for å holde dem ser sitt beste. Kjøpe klær som passer din livsstil i omsorg. Ikke Kjøp klær som krever Klesrens hvis du ikke tror du vil være i stand til å regelmessig gjøre det til rengjøringsmidler. Ikke Kjøp varer som krever vaske hvis du skal kaste alt i maskinen en gang i uken. Etter omsorg instruksjoner er den beste måten å sikre din klær levetid.