Husholdningsprodukter til Spray på plantene å hindre sopp

June 24

Husholdningsprodukter til Spray på plantene å hindre sopp

Mange sykdommer og miljømessige forhold kan forårsake fungus å avle på blomster og grønnsaker. Noen ganger trenger du bare å flytte anlegget eller endre vanning vaner. Hagesentrene og store boksen butikker tilbyr kjemikalier for å hindre sopp, fungerer ofte en vanlig husoldning fabrikat eller organisk forbindelsen like effektivt.

Betydning

Mange gartnere foretrekker økologisk soppmidler og daglige husholdning produkter fordi de er miljøvennlige. De fungerer ofte like bra, om ikke bedre enn kommersielt forberedt kjemiske forbindelser.

Effekter

I tillegg til riktig produkt med ulike planter, ta hensyn til hvor de ligger, vann hvor mye du dem og effekten av husholdningenes spray på rundt planter.

Typer

Mange husholdningsprodukter arbeide med forskjellige planter inkluderer melk, blekemiddel, flytende rengjøringsmiddel, natron og peroxide.

Betraktninger

Husholdningenes spray kan lett gli av bladene du behandler. For å sikre en solid base for produkter, kan du vurdere å blande det med mineralolje å sikre at det forblir på planter.

Advarsel

Fortynne blandinger tilsvarende for å hindre nye sopp vekst. For eksempel fortynne melk med 70 eller 80 prosent å unngå bakterievekst.