Husholdningsprodukter å fjerne Rust fra Metal

June 9

Husholdningsprodukter å fjerne Rust fra Metal

Rust, som er definert av Merriam Webster Dictionary som en skade stoff formet jern og andre metaller gjennom fuktighet og korrosjon, er noen ganger vanskelig stoff som fjerne uten profesjonelt nivå, spesialiserte produkter. Det er imidlertid sinus felles elementer rundt huset som kan hjelpe. De fleste av disse elementene er sannsynligvis i ditt skap eller under vasken, og alle er tilgjengelig på din lokale dagligvarer eller forsyning butikken.

Eddik

Eddik er trolig den mest kjente av husholdningsprodukter brukes til å fjerne rust, blant en rekke andre flekker og skadelige stoffer. Eddik kan bli børstet bort på metall eller metall objekter kan senkes ned i eddik. Ikke utvanne eddik, som det vil redusere sine evner å fjerne rust.

Stålull

For din støpejern panner er stålull en fin måte å kvitte seg med rust. Pads fjerner rust uten skade, slik at du kan re sesongen og fortsette matlagingen med pannen uten bekymringsfull om rust. Stålull hjelper også fjerne rust fra andre metaller, spesielt kombinert med litt eddik.

Teposer

Teetotalers, din favorittdrink kan hjelpe deg å fjerne rust fra din metaller. Teposer er sagt å være bra for å fjerne rust. Suge en håndfull teposer i en halv liter vann i ca fem minutter å lage en sterk te. Etter la den te kjølige, plassere rustne metall i te og la den suge i opptil åtte timer. Husk å rengjøre metall følgende vanlige rengjøringsanvisninger etterpå.

Parafin

Parafin er bra for å fjerne rustflekker. Kontroller at det er ingen rust flak på metallet før du begynner. Bruke fine stålull dyppet i parafin, børste overflaten av metall til flekken er fjernet. Parafin er brannfarlig og giftig, bruk den nødvendige verneutstyr og arbeide i et ventilert område å opprettholde sikkerheten.

Sitronsaft

Hvis du finner du har fått noen av rust på klær, er det en husoldning fabrikat som vil hjelpe. Sitronsaft er bra for å fjerne rustflekker fra stoffer. Hell noen sitronsaft og salt på stoffet og la det tørke i solen for å avslutte din rust fjerne prosjektet.

Bil produkter

Det er noen bil produkter som beskytter deler av bilen fra rusting eller som fjerner rust. Bare fordi disse produktene er merket for betyr ikke din bil at de ikke vil fjerne rust fra andre typer metaller. Bare følg eller tilpasse instruksjonene på emballasjen og du har funnet en bruk for din bil produkter.