Husholdningsartikler fargestoff en skjorte grå

July 6

Husholdningsartikler fargestoff en skjorte grå

Syntetiske fargestoffer kan være dyrt og alltid produserer ikke autentisk, naturlige fargene som mange foretrekker. Hvis du liker døende egne klær, kan du vurdere å bruke husholdning materialer for å lage din egen fargestoff heller kjøpe enn en syntetisk. De fleste farger kan oppnås ved hjelp av plante-baserte materialer. Grå farge, for eksempel gjøres ved hjelp av røtter, blader og nøtter fra flere forskjellige typer planter.

Iris røtter

Iris er flerårige blomster røttene av disse planter kan brukes til å produsere grå farge. Fint hogge iris røtter og kombinere dem med to deler vann til en del hakket rot. Ta blandingen til en byll og la det småkoke. Teste fargestoff ofte ved å dyppe en fargeprøve av hvitt stoff i potten. Jo lenger du går fargestoff simmering, og jo lenger du Senk stoffet, jo mørkere skyggen av grå du vil oppnå.

Eik fargestoffer

Eik galls eller eik epler - woody profiler eiketrær skjemaet svar på veps egg lagt i bark- og frø kopper fra sawthorn oaks kan brukes til å lage hjemmelaget grå farge. Hogge materialer og bringe dem til en byll i en gryte med vann, og at blandingen småkoke. Fordi disse materialene oftest brukes til å produsere svart farge, redusere tiden la du fargestoff småkoke for å oppnå en grå farge. Sjekk fargestoff med en fargeprøve av testen stoff i intervaller på 10 minutter og fjern potten fra varmen når fargestoff når ønsket skyggen.

Rusty negler

Rusten spiker kokt i eddik og vann er blant lettest ervervet ingredienser for å lage grå farge. Som eik materialer, kombinasjonen av rusten spiker og eddik er mer sannsynlig å produsere en svært mørk skygge nær til svart, så reduserer småkoke tid å holde produsere en lysere nyanse. Eksperimenter med fargestoff ved å legge til ulike mengder negler og eddik og teste fargestoff 10 minutter ved å dyppe en fargeprøve av stoff i den.

Tips for hjemmelaget fargestoffer

Hogge fargestoff materialet i veldig små biter og legg det til en pott med dobbelt så mye vann som fargestoff materiale. Koke blandingen, småkoke i en time og sil det. Ønsker du en mørkere din fargestoff, kan materialet suge i fargestoff over natten. Før suge din stoff i et bindemiddel angi fargen. Kombiner 1/2 kopp salt med 8 kopper kaldt vann bruke berry fargestoffer eller fire deler kaldt vann til en del eddik for plante-baserte fargestoffer. Småkoke stoffet i badekaret for en time og skyll den til vannet går klart.