Husholdningenes Plant Care

November 7

Planter kan lyse opp nesten alle bolig, spesielt hvis de produserer fargerike blomster. Ta vare på husoldning planter kan være litt vanskelig i begynnelsen, men litt får de fleste husoldning planter vokser bra. Grunnleggende plant care krever ikke å bruke alle pengene eller tilbringe mye tid med planter, så selv når ganger bli vanskelig og arbeidstimer er lang, huseiere fremdeles kan ha deres leilighet eller hus fullt av planteliv.

Potter og røtter

Kontroller at røttene av anlegget ikke bli kvalt av en liten pott. I motsetning til utendørs planter i bakken, har husoldning planter ikke plass til å strekke sine røtter. Hvis potten er for lite, blir anlegget "potten bundet," med røttene innpakning rundt og rundt innsiden av potten. Dette gjør det vanskelig for anlegget for å få alle vann og næringsstoffer den trenger til trives. Transplantere et litt større potten når det er nødvendig.

Vann

Gi anlegget riktig mengde vann. Fordi husoldning planter i potter, avløp de ikke og planter som er i godt luftes jord utendørs. Dermed ikke vann husoldning planter for mye; gjør kan så forårsake rot råtne og mold vekst. De fleste husoldning planter kan gå en uke uten å bli vannet. På den annen side, kan jord som er for tørr understreke anlegget. Når du vann, skal vannet suge i gradvis. Hvis vannet renner ut fort, være anlegget potten bundet. Hvis vann sitter på toppen av jord, signaliserer dette at jorden er overdreven tørt. Vann blomsten bærende planter oftere.

Temperatur og fuktighet

Holde oversikt over hvor mye fuktighet i luften og hvordan varme rommet er. De fleste husoldning planter er følsom for temperatur og fuktighet, og liker ikke drastiske endringer. De fleste arter trives i temperaturer mellom 60 og 70 grader Fahrenheit, selv om noen arter gjøre bedre utenfor dette området. Blomstrende planter tåler temperaturer på kjøligere slutten bedre enn blomstrende planter.

Beskjæring

Holde houseplant helt maskinerte. Klipp av løvverk som tørr eller gulnet i henhold til spesifikasjonene for arten å oppmuntre sunn ny vekst og holde kontroll over anlegget formen. Du trenger ikke kaste opp gresset. Bland dem med potting jord i stedet som de kan returnere næringsstoffer som nitrogen til jord.

Gjødsel og kjemikalier

Fordi anlegget er i en pott, kan jord bli ranet av næringsstoffer raskt. Bruk potting jord som nærings rik når repotting, og om nødvendig bruke gjødsel for å holde jord energi. Vær også oppmerksom på at de fleste vann fra springen inneholder kjemikalier som fluor som kan være skadelig for planter. Vurder å bruke Thomson eller samle regnvann bruke når vanning potteplanter.

Lys

Gi anlegget nok lys. Noen arter av husoldning planter gjøre godt med lite lys, men generelt houseplants nød å være i nærheten av et vindu for å få nok sol og gjennomgå fotosyntese. Hvis anlegget trenger mye sollys, legge den i et vindu som ansikter Sør, hvor den vil få flest timer med sollys. Rotere anlegget hvis det begynner å "nå" mot solen - dette kan være et tegn på at anlegget må lysere forhold.