Husholdningenes Mold rettsmidler

August 20

Muggsoppsporer kan angi hjemme og vokse i nesten alle områder hvor det er fuktighet. Dette medlemmet i kongedømmet sopp vokser og sprer seg som fortærer organisk materiale, selv materialer i et hjem. Luftbårne muggsoppsporer kan utgjøre en helse og puste fare for kvaliteten på luften i hjemmet ditt. Når fjerne mold finnes noen beskyttelsestiltak for å hindre spredning og å bli kvitt hjemme av mold.

Beskytte området

Når du oppdager mugg i hjemmet ditt, må du fjerne den umiddelbart. Før Takling mold, bruk beskyttelsesklær, en ansiktsmaske, beskyttelsesbriller og hansker. Sikre området forsegle den med plast tarps på gulv, dører, vegger og ventiler. Bruk vinduet eksos fan for å trekke rommets luften utenfor, så dette vil minimere nivået av luftbårne muggsoppsporer sirkulerer i rommet.

Rengjøring Mold

Overflaten mold blir enklere å fjerne enn dyp mold infestations. Mindre er mold enkelt for huseiere å fjerne, men større områder må rengjøres eller fjernet av mold spesialist.

Sprøyte mold med en blanding av oppvaskmiddel og varmt vann. La det sitte for å mette mold, forebygge luftbårne sporer. Spray området igjen, så skrubbe og tørke. Forkast vannet og fylle bøtte med veldig varmt vann. Spray mold området med en del blekemiddel og fire deler vann. La det sitte litt, skrubbe og vaske rent. Vente ca 30 minutter, så spray den bleike løsningen og rense området igjen. La tørke.

Det er brukt som en ingrediens i noen oppvaskvann og vaskeri vaskemidler, ifølge Washington State Department of Health borate er en vekst inhibitor for mold. Bruk en borate-basert rengjøringsmiddel til pels området, og la dem tørke uten skylling. Kast av noen mold infisert materiale i tett forseglet plast poser, tar spesiell omsorg å ta den korteste veien ut av huset.

Forebygging

Hindre mold ved å feste fuktighet problemer i ditt hjem. Rense ditt hjem regelmessig: vask vegger og møbler, støvsuging og mopping, og ventilere rom. Jevnlig flytte dine møbler og utstyr fra veggene slik at luften kan sirkulere bak dem og sjekk mold stedene for gjenvekst.

I tillegg regelmessig ventilering windows for luftsirkulasjon, bruke en luftrenser for å trekke i noen luftbårne sporer inntil du har helt kvitt hjemme av mold problem.