Husholdningenes kjemikalier å drepe flått

September 1

Husholdningenes kjemikalier å drepe flått

Flått er små sesamfrø frø størrelse edderkoppdyr som lever av blod av verten sin. Dette er blod-suger parasitter som bo på vertens kropp før de er full av blod og faller av selv. Men når de forlater verten, kan de forårsake en alvorlig infeksjon eller legge egg under vertens hud slik at flere flått er født for å suge blod. Hvis du finner flått på kroppen din, din pet's kropp, i huset eller inne gården, bør du resolutt håndtere dem før situasjonen blir verre. Det er noen husholdning kjemikalier som kan brukes til å effektivt drepe flått i huset eller på din eller din pet's kropp.

Acaricides

Bruke acaricides til plenen og skog kanter å drepe flått i og rundt huset. I Connecticut inkluderer kjemikalier registrert for å drepe flått bifenthrin, carbaryl, chlorpyrifos, cyfluthrin, deltramethrin, diazinon, s-fenvalerate, fluvalinate, lambda-cyhalothrin og permethrin. Disse kjemikaliene er tilgjengelig i form av spray, granulater eller programmer kan du velge en som per dine behov og preferanser.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol effektivt dreper flått i og rundt huset eller på din eller din pet's kropp. Når flåtten bet, hodet er begravd inne huden og hvis du drar den plutselig med et rykk, du risikerer å skille hodet fra kroppen som kan føre til ytterligere infeksjoner. Derfor, hvis du ser en hake, bruke et par pinsett klemme ut og slippe den i en bolle fylt med rubbing alkohol. Du kan også ta en bomullsdott dyppet i teknisk sprit og anvende den på kryss direkte. Tick vil dø innen få sekunder.

Steam rengjøring

Hvis du har funnet flått i hjemmet, kan damp rengjøring områder være nyttig. Beste om denne metoden er at ingen sterke kjemikalier brukes i behandlingen. De sentrale områdene som må damp renset inkluderer baseboards, møte points mellom vegger og gulv, sprekker og sprekker og møbler i huset. Gi spesiell oppmerksomhet til pet områder, inkludert dens sengetøy.

Tåkete

Tåkete er en annen metode for å drepe flått. Metoden inneholder oppretter en tåke eller tåke ved brenning insektmidler som har de riktige kjemikaliene. Denne metoden er mye renere og tryggere brukes innenfor og utenfor huset ditt og er svært effektiv i å drepe uønskede flått, mygg, fluer og andre skadedyr.