Husholdningenes gulvet-voks erstatning

July 28

Husholdningenes gulvet-voks erstatning

Løvtre og linoleum kan bli farget og skadet når venstre ubeskyttet. Kommersielle gulv voks sel overflaten fra søl og skitt. Du kan imidlertid Rengjør og Beskytt gulv med gulv-voks erstatter med felles husholdning produkter. Noen av metodene billig fungerer på begge typer gulv, mens andre er tre eller linoleum bestemt.

Babyolje

Boraks renset linfrø linoleum og vinyl gulv. Jorden lett nettsiden anbefaler bruk av boraks sparsomt på linoleum etasjer. Hell 1 gallon varmt vann i en bøtte og tilsett 1/4 kopp boraks, 1 kopp eddik og flere dråper babyolje. Tørke gulvet med enten en streng eller en svamp mopp. Babyolje vil polere gulvet og la det med en skinnende overflate.

Sitron olje

Sitron olje er en etasje-voks erstatning for lakkerte tregulv. Kombiner flere dråper sitron olje med 1/2 kopp varmt vann i en sprayflaske. Spray løsningen på en mikrofibermopp å først vaske gulvet. Så bruk en tørr bomullsklut, som en gammel baby bleie, for å polere gulvet.

Olivenolje

Rengjør og polerer usminkede tre med en blanding av like deler olivenolje og sitronsaft sammen i en sprayflaske. Spray på en ren bomullsklut og tørk gulvet. Distribuere olivenolje jevnt for en skinnende overflate.

Skummet melk

Tørke linoleum gulv med 1/2 kopp hvit eddik i 1 gallon av vann. Deretter skyll av mopping med 1 gallon av vann og 1/2 kopp skummet melk. Skummet melk vil polere gulvet til en skinne.

Club Soda

Etter vask linoleum gulv, bringe dem til en skinne med club soda. Ikke bland club brus med vann. Hell den direkte på din mopp eller en ren klut.

Vask brus

Du kan tørke malt tregulv med vask brus. Legge til 1 tsp. vask brus i 1 gallon varmt vann. Vask brus fjerner smuss fra maling, slik at dens naturlig glans å skinne.

Vegetabilsk olje

Polsk tre gulv med vegetabilsk olje. Bland like mye eddik og vegetabilsk olje i en bøtte. Voks gulvene ved å gni litt løsningen i tre med en myk bomull klut, polering før det skinner.