Husholdning bruker for eddik, sitron & natron

May 11

Husholdning bruker for eddik, sitron & natron

Moderne liv har ført oss alle slags fantastiske ting, fra høyteknologiske medisinsk utstyr til sofistikerte vaskemidler designet for bestemte jobber. Men ingen av disse oppfinnelsene kan erstatte enkel tilfredsstillelse av prøvd og true hjemme rettsmidler. Våre bestemødre og stor-aunties visste de små hemmelighetene for nøysom og effektiv rengjøring, healing og problemløsning med eddik, sitron og natron. Disse enkle og naturlige stoffer kan lett erstatte mange elementer i bad og kjøkken skap.

Rengjøring

Rengjøring hjemme, bilen, Klesvask og andre elementer ikke krever dyre, kjemisk-laden rengjøringsmidler annonsert på TV og i dagligvarebutikker og rabatt butikker. Billig og naturlige ingredienser i kjøleskap og pantry vil ren og friske de fleste noe.

Blande like deler vann og eddik eller vann og sitron juice i en sprayflaske for en effektiv, kjemisk fri renere for windows, ovner, dusjkabinett, speil og andre overflater.

Bruke ufortynnet eddik eller sitronsaft i toalettet boller for å skrubbe bort såpe avskum og hard-flekker.

Halvert frisk sitron, hell halv teskje av bakervarer brus på kutt overflaten og bruke den til å skrubbe retter og flekker.

Bland sitronsaft med eddik og/eller natron for innliming rengjøring å skrubbe sølv, kobber eller messing, sølv smykker og glass med flekker.

Fleste vet at en åpen boks av bakervarer brus i kjøleskapet absorberer lukt. Det vil også redusere lukt i skap, skap og lagringsplass. En annen lukt-spising bruk er å fylle en pose av cheesecloth med baking soda og sett den inn sko i skapet.

Bland halv kopp med eddik med en tsp. natron og bruke den til å skrubbe verktøy, korrodert bil batteri tilkoblinger, plugget auto frontrute vaskemaskin tuter og rustne flekker på metall gården utstyr og andre metallflater.

Dryss natron sement garasje gulv eller innkjørsler. La stå, deretter skrubbe og skylle å rydde opp olje og andre auto-væske lekker.

Healing

Det er ikke behov for utløpt rør og glass med spesielle medisiner, kremer og balms i hall skapet eller førstehjelp kit hvis du har baking soda og eddik i huset.

Sette en tykk pasta av bakervarer brus blandet med litt vann på bie og veps stikk for smertelindring og myggstikk lindring av kløe.

Blande like deler natron og vann for å gni forsiktig på ansiktshuden exfoliate og fjerne hudormer.

En rask løsning på solbrenthet er en beroligende sprayflaske med kaldt vann blandet med 1/4 tsp. av natron, sprayet på brent hud.

Lindre såre føtter bade i en blanding av like deler vann og eddik og en scoop av bakervarer brus.

Blanding ½ tsp. i et glass varmt vann og drikke raskt å avlaste kvalme.

Kosmetikk

Ferske ingredienser fungerer bedre enn de dyreste Beef kosmetiske forberedelsene.

Ferskpresset sitron juice brukt skylle håret etter sjamponering formidler en naturlig, sunt utseende glans.

Unngå kjemikalier i sjampo ved å vaske håret med baking soda og eddik eller sitronsaft. Pensel ut håret, sette en spiseskje bakervarer brus i en hånden, bland litt vann med det å danne en tynn lime og massasje i hodebunnen og håret. Skyll ut natron fra håret, og bruk en skylling en kopp eddik eller sitron juice blandet med en quart vann.

Bruke natron for å pusse tennene ved å blande en pasta av en tsp. med 1/4 tsp. hydrogen peroxide og 1/4 tsp. sitron juice eller peppermynte olje.

Ikke bruke en formue på apotek tann whiteners. Bare piske opp en lime av en stor jordbær og en tsp. av bakervarer brus i maten prosessor, eller bland med en gaffel. Spredt på tennene og la på for et par minutter. Børste blanding for en hvitere smil.