Huset planter som Vine

May 30

Mange hus planter som vine er like, om ikke identiske, vining planter funnet i hagen din. Den største forskjellen for huset planter er at røttene av anlegget må modnes innen det innesperre en beholder. Nesten alle huset planter som vine krever ulike typer støttestruktur. Struktur som vinrankene klatre kan være indikativ av anleggets variasjon.

Bue-støttet Vines

Blå lidenskap blomst er en huset plante som vinranker og vokser svært godt i lyse sol rom eller vinduskarmen. En voks blomst vintreet er en langsom dyrker. Vintreet er eviggrønne og, sommeren, produserer klumper av kremhvit blomster. Klatring jasmine foretrukket for bladene blanke og svært parfymert blomster som blomstrer i slutten av våren. Klatring lily vinstokker er raskt voksende, og de legger ut frodige grønne blader der endene er tippet med klatring tentakler.

Espalier - eller spindel-støttet Vines

Engelsk eføy er godt egnet for dyrking som en beholder plante. Den bruker små rootlets for å sikre seg støtte strukturer; ivy blomster fra sen sommer høst. Kanariøyene ivy produserer en overflod av bladene som er dype grønne i sentrum med gulaktig eller sølv-grå kanter. Drue ivy trenger ikke mye vann; Det har lyse, filtrert lys og produserer blanke blader av en rik, dyp-grønn farge.

Moss-spill-støttet Vines

Philodendron er en tropisk vining plante kjent for sine dekorative planter; den produserer blomster som ligner på Calla liljer. Schefflera vintreet tåler lengre forsømmelse samtidig opprettholde en overflod av bladene har en grønn senter og kanter som varierer i farge fra kremhvit gult. Pilspissen vintreet planter produserer smale stående skudd som begynner å klatre ettersom planten vokser, og løvverk utvider som anlegget modnes.

Ustøttet Vines

Mange houseplants som vine overleve og gjøre det bra uten lagt til støtte. Rosa jasmine kaskader over kanten av en hengende kurv og gir en gardin av rosa blomster. Pothos gull vinstokker trives i begrenset sollys, og deres vinranker kan utvide opp til 10 fot i lengde eller enkelt henge på gulvet fra en hengende kurven. Snikende fig er et vining anlegg som produserer lille hjerte-formede blader på hurtigvoksende vinstokker.