Huset planter som som fuktighet

May 12

Huset planter som som fuktighet

En rikelig og sunn fern kan sprite opp selv det mest dagligdagse rommet i huset, på badet. Det er fordi bregner liker fuktighet. Huset planter legge til skjønnhet og variasjon i alle rom. Men hver art har sitt eget behov, så det er viktig for huseiere å forske på en huset anlegget før du kjøper den. Noen stueplanter trives i fuktige forhold, som gjør dem et godt valg for områder som badet. Fern og aralia gjøre godt i fuktighet, mens huseiere som ønsker en mer fargerik plante bør prøve Rex Begonia, Zebra plante- eller Caladium.

Zebra anlegget

Zebra anlegget, opprinnelig fra Brasil og en del av akantusranker familien, er en fuktighet-kjærlig plante som trenger lys lys, konstant fuktighet og gjennomsnittlig til varmere temperaturer - natten det ikke skulle falle under 65 grader. Disse plantene naturlig blomst høsten, men gartnere kan indusere blomstrer hele året med riktig mengde lys. Pigger bør fjernes etter blomstrende.

Maidenhair bregner

Maidenhair bregner trives best i løpet av våren og høsten under fuktige værforhold. Gartnere burde holde dem fuktige, og sikre at de får moderat til lys. Maidenhair bregner gjør best i gjennomsnittlig husholdning temperaturer, (70 til 80 grader). Gartnere kan dele snikende rotstokker, som vanligvis vises i våren, å vokse mer planter. Bird's nest bregner og staghorn fern er to andre beslektede arter som også trives i luftfuktighet og gjennomsnittlige temperaturer.

Caladium

Caladium er Sør-Amerika planter som liker lys, men ikke direkte sol. Sammen med fuktighet, de trenger høy temperatur å trives, og miljøet bør ikke dukkert under 75 grader om sommeren, selv om de kan overleve noen kaldere netter under 60 i vinter. De kommer i fem farger varianter som blander grønn, rosa og hvitt.

Rex Begonia

Rex Begonia er en fuktighet-kjærlig plante som trenger lys, men ikke direkte sol. Det har gjennomsnittlig husholdning temperaturer som ikke dyppe under 60 grader om natten. Det er kjent for sine fargerike blader som er ofte smykket med hvit, lilla, gul og rosa, men mange andre fargekombinasjoner er tilgjengelige. Gartnere kan vokse nye planter fra borekaks, men hvis de prøver å gjøre det med frø, det er ingen garanti for at det nye anlegget vil ha samme fargemønstre som overordnet.

Ming Aralia

Ming Aralia, som hagl fra Sørøst-Asia og Stillehavsøyene, som lys og ekstra fuktighet. De gjør best i varmere temperaturer og kan ikke overleve lenge hvis miljøet dips neden 60 grader om natten. Disse plantene kan vokse til flere føtter men kutte kan beholde sin størrelse. Persille aralia sorten trives i lille bonsai potter og vil bare vokse ca en fot i et tiår.