Huset planter som lite lys

February 24

Gartnere uten tilgang til en solfylt vindu vinteren vil glede seg over at noen houseplants trives i dårlige lysforhold. Velge planter som vil vokse i bestemte lysforholdene i hjemmet eller kontoret. Dette vil eliminere behovet for supplerende belysning. Mange lite lys houseplants er treg dyrkere, som krever lite vedlikehold og foretrekker deres jord å tørke litt ut mellom vanning.

Støpejern plante

Aspidistra elatior, støpejern anlegget, tåler en lang rekke grunnforhold, foretrakk dårlig jordsmonn og er ikke plaget av skadedyr. Den har mørke grønne planter og blomster, selv under dårlige lysforhold. Det er en spraglete utvalg også. Aspidistra elatior er hardføre i US Department av hardførhet jordbruksområder 7 til 11. Gartnere i kaldere klima soner finner dette anlegget for å være en utmerket lav fyr plante som vil trives i beholderen kultur.

Kinesisk Evergreen

En slitesterk lav lyset houseplant som trives i forhold andre planter ville ikke som tørr luft og tørke, Aglaonema eller kinesisk eviggrønne, har svært dekorative planter i ulike nyanser av grønt. Noen varianter har sølv eller grå greie. Kinesisk eviggrønne planter har noen problemer som er lett unngås. For mye gjødsel vil brenne bladene og drepe planten. Bladlus, melete feil, skala og spider mites er typisk skadedyr som hjemsøke dette anlegget. Hånden plukke dem eller submerging anlegget under vann i noen minutter er naturlige skadedyrbekjempelse metoder. Kinesisk eviggrønne planter foretrekker temperaturer på 55 grader Fahrenheit eller høyere.

Hoya

Hoya vokst for voksaktig bladverket, og produserer også klynger av duftende, stjerneformet voksaktig blomster. Lyse, indirekte lys er avgjørende for blomstrende prosessen. Den enkleste måten å oppnå dette er å plassere anlegget utenfor i et område der den kan motta filtrerte sollys om sommeren. Når Hoya er gammel nok til å blomstre, Motstå trangen til å fjerne falmet blomster. Hoyas blomst langs samme stammen hver gang. Gjødsle lett under aktive veksten, unngå hyppige repotting og la jorda tørke litt mellom vanning.

Palmer

Noen palmer trives i lite lys, som du finner i et hjem. Andre palmer er ikke egnet til beholderen kultur eller typiske innendørs vekstforhold. Chamaedorea elegans, eller privaten palm, er et godt valg fordi det er en dverg palm tree som vil trives under dårlige lysforhold. Andre gode valg for innendørs palmer er reed palm, Chamaedorea seifrizii og bambus håndflaten, Chamaedorea erumpens. Mange høyere palmer vil trives i dårlige lysforhold hvis du har plass til å vokse dem.