Huset planter som ikke trenger mye lys

August 14

Huset planter som ikke trenger mye lys

Tilstrekkelig lys er avgjørende for helse og kraft av noen hus. Det gir energi planter vil gjøre maten nødvendig for vekst og blomstrende. For de som levende plass har en begrenset mengde naturlig lys, men er det noen huset planter som er tilsynelatende uforgjengelig og har lave lys krav.

Snake Plant

Slange-plant (Svigermorstunge) er ofte sett i store boksen butikker og hagesenter. Det er kanskje den enkleste, mest fleksible av alle dårlige hus. Det er innfødt til de steinete habitatene av Afrika. Tillat jord i dette anlegget tørke helt før vanning.

Gummi-anlegg

Innfødt til Sørøst-Asia, gummi anlegget (ficus elastica) har mørk grønn, blanke blader som setter pris på en tørke med en fuktig klut. Vann dette anlegget moderat og gjødsle våren med en blanding av svak vannløselige gjødsel. Gummi planten vokser overalt fra seks til 10 fot høy, så må du kanskje gi noe støtte ved staking det.

Kinesisk Evergreen

Bladene på kinesisk evergreen (aglaonema) er lys, mørk grønn eller sølv avhengig av arten. Dette anlegget tåler lav til svært dårlig lys, men trenger å holdes varmt, fordi det ikke liker kalde temperaturer. Opprettholde gjennomsnittlig fuktighet og la jorda tørke mellom Pottejorden.

Delt blad Philodendron

Split blad philodendrons (monstera deliciosa) tåler skygge, men bedre i diffus lys. De trenger en temperatur 55 grader Fahrenheit eller mer og gjøre godt når sine røtter er litt trangt. Holde jorda jevnt fuktig, men pass på at du ikke overwater. Gjødsle våren med en vannløselig gjødsel.

Dverg Peace Lily

Dverg peace lily (spathiphyllum) vokser 12 til 15 inches høy og godt i moderat til lite lys. Det har skinnende, mørk blader med puckered årer, som gir bladverket en bølgete utseende. Plante i rik, godt drenert potting jord og gjødsle regelmessig.