Huset planter som ikke tolererer lys

April 26

Huset planter som ikke tolererer lys

Houseplants forbedre generell følelse av velvære innendørs og rense luften ved å konvertere karbondioksid til oksygen og overlapping forurensning. Selv om alle planter trenger lys å produsere mat, er det mange houseplants som ikke trives i lys. Når du velger et anlegg for et bestemt sted i huset, bestemme hvis lysforholdene i området oppfyller kravene anlegget.

Philodendrons

Philodendrons er lett å vokse houseplants som tilpasse seg godt til innendørs miljøer. Plantene er hardføre og i klatring og busk som varianter. Philodendrons vokser best i lyse, indirekte lys. Hvis holdt i områder med lite lys, stilkene tendens til å bli lange og leggy med økt avstand mellom bladene. Hvis de får mye lys, det fører til ellers friske blader å gulne. Philodendrons er tolerante av dårlig lys for bare en kort periode.

Mor-i-lov er tunge

Mor-i-law's tungen (Sanseveria trifasciata) er også kjent som slange-plant og er blant de mest bekymringsløse av potteplanter. Anlegget tåler forsømmelse men trives behandling produserer solid blader kantet fremtredende med hvite og gule. Mor-i-law's tungen foretrekker lyse, indirekte lys og en gjennomsnittlig innendørs temperatur mellom 65 og 75 grader Fahrenheit. Anlegget er høye og lineære. Eldre planter produserer noen ganger klynger av hvite blomster i winters. Men som andre innendørs planter, mor-i-law's tungen tendens til å blomstre bare én gang i flere år. Vann bare for å holde jorda fuktig og la dem tørke mellom vanning.

African Violet

Afrikanske fioler (Saintpaulia hybrider) er en av de mest populære blomstring innendørs plantene som er lett å vokse og opprettholde. Planter foretrekker lyse, indirekte lys og sannsynligvis blir skadet hvis plassert i direkte sol eller overwatered. Med riktig pleie, afrikanske fioler blomstre produktivt og vokser best i en gjennomsnittlig innendørs temperatur på 65 til 75 grader Fahrenheit. Med riktig pleie, kan afrikanske fioler leve opp til 50 år. Afrikanske fioler har også unike blomsten former som bjeller, stjerners former og doble blomster. Holde jorda fuktig hele tiden.