Huset planter som gjør godt i direkte sollys

April 15

Huset planter som gjør godt i direkte sollys

Huset planter lyse opp hjemmet og legge et snev av livet til ditt rom. Velg huset planter som trives i betingelsene tilgjengelige. Direkte sollys refererer til sterk og vedvarende solen som varer mellom fire til seks timer. Mens noen planter dø og brenne i slike sterkt lys, en rekke huset planter trenger denne typen lys og trives på den.

Snake Plant

Snake plant er også kjent som mor-i-law's tungen, og det produserer mange, spyd-lignende stilker som vokser til en full høyde på mellom 4 til 5 fot. I også direkte sollys, men det kan også dyrkes i filtrert lys. Den does frisk når det er litt potten-bundet. Gjør ikke over vann dette anlegget. La det tørke helt ut før vanning det igjen om sommeren. Om vinteren, redusert vann ytterligere.

Jade anlegget

Jade planter er små saftige planter som produserer kjøttfulle, mørkegrønne blader. De er opprinnelig ørkenen planter, og de gjør det bra når jord holdes ganske tørt. Disse plantene gjøre i lys, men de må arbeidet på den. Hvis jade anlegget har blitt holdt i indirekte lys for noen tid, bringe det til direkte lys sakte, øke tiden i direkte lys litt mer hver dag. Om sommeren og våren, gjødsle jade anlegget annenhver uke.

Voks anlegget

Voks planter er en evergreen saftige tropiske planter som produserer kremhvit til blek rosa blomster. De godt med minst fire timer med sollys, men hold øye med dem. Når de er i direkte sollys som er for sterk, kan bladene brenne. De gjør godt i en litt sur jord. La jorda tørke litt før du vann det igjen.

Christmas Cactus

Christmas cactus er en hardfør staude saftige anlegg som produserer levende røde til fuchsia blomstrer en gang i året. De har spiky, kjøttfulle forlater stien attraktivt ut av potten, og i også direkte sollys. Pass på å forlate dem i vinduet over sommeren, men som direkte solen forsterker til et punkt der bladene kan brennes.