Huset planter som er vanskelig å drepe

April 22

Huset planter som er vanskelig å drepe

Innendørs planter lyse opp et hjem, legge til oksygen og filtrere selv luften, ifølge Huffington Post. Hvis du ikke har grønne fingre, kan du fortsatt oppleve fordelene med huset planter. Det er mange huset planter som tåler ugunstig vilkårene som mangel på lys, tørke, vanskjøtsel og mishandling fra kjæledyr eller barn. Disse plantene er så fleksibel at de er rett og slett vanskelig å drepe.

Kinesisk Evergreen (Aglaonema modestum)

Kinesisk evergreen er lett å omsorg for og gjør en stor huset plante, ifølge University of Oklahoma. Disse plantene har bred, skinnende grønne blader som produserer 3-tommers spathes. Kinesisk evergreens vokser bra i dårlig lys og vokse raskt hvis gitt forsvarlig behandling. De tåler tørr jord og temperaturer over 50 grader Fahrenheit.

Christmas Cactus (Schlumbergera x buckleyi)

Christmas cactus trenger sollys for å blomstre, men den trenger bare å bli vannet ukentlig, ifølge Huffington Post. Blomster rosa eller rød pleier å blomstre rett rundt juletider, gi anlegget sitt felles navn.

Jade anlegg (Crassula ovata)

Jade planter har karakteristiske runde og tykke blader som lagrer vann. Dette betyr at du trenger ikke vann dem til jord er helt tørr - perfekt for innendørs hjemmet gartneren som har en vanskelig tid å huske til vann planter regelmessig. Hvis du kan huske å befrukte jade anlegget, vil det belønne deg med blomstrer hele vinteren lang.

Pothos (Epipremnum aureum)

Pothos er en plante som vokser i nesten alle miljøer, ifølge Capital District samfunnet hager. Store, spraglete bladene er prangende og attraktive og anlegget filtrerer giftstoffer som formaldehyd ut av luften. Pothos bør være vannet en gang i uken. Dette anlegget er mildt giftig, så hold den utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Vandrende jøde (Tradescantia fluminensis)

Vandrende jøden er et godt valg hvis du vil et hengende anlegg. Det tåler de fleste lysnivået lagre svært lyse eller mørke. Anlegget er også prangende, med stripete blader, og kan variere i farge fra lys grønn til mørk lilla. Som Pothos, dette anlegget er giftig og bør oppbevares utilgjengelig for barn.