Huset planter som er giftige for katter

March 6

Huset planter som er giftige for katter

Mange katter liker å bite på planter, og dessverre, noen er giftige. Som et resultat, har noen cat eiere sluttet seg til et liv uten planter i eller rundt sine hjem. Dette trenger ikke å være tilfelle, men det er en rekke planter som faktisk er trygge for katter.

Afrikanske fioler

Afrikanske fioler er en populær plante kjent for sine fuzzy blader og lyst hued blomster. Gjør et ideelt houseplant, som den trives i temperaturer de fleste mennesker foretrekker-ca 65 til 85 grader Fahrenheit, ifølge hage guider. Afrikanske fioler krever ikke direkte sollys, men trenger noen indirekte lys. Mange av disse vakre plantene dør som følge av over-vanning. Unngå dette ved å vanne plantene bare når jord føles tørr. Hvis din katten velger å knaske litt på blomster og blader, bør det forårsaker ingen skade.

Spider-anlegget

Edderkopp planter dyrkes innendørs og er perfekt for første gang pet eiere. Disse plantene gjør godt i både Potter og hengende kurver og vanligvis bare krever litt vanning for omsorg. Edderkopp planter produserer "avkom" på slutten av deres stilker som kan plantes i egne Potter, når de vokser røttene. Edderkopp planter bør holdes nær Vinduer for lys; men advarer hold dem unna solen, Plant Care.

Fingerbøl kaktus

Den fingerbøl kaktusen er en distinkt utseende plante som er dekket med pigger og ville være umulig for de fleste katter å knaske på. Heldigvis hvis noen klarer å komme gjennom dolker og gnage på anlegget, forgifte det sannsynligvis ikke dem. Fingerbøl kaktuser kan vokse både innendørs og utendørs og produsere lyse blomster vanligvis i løpet av våren. Prøv å plassere ditt kaktus i et område som katten ikke vil komme i kontakt med anlegget, som toppene kan skade.

Begonier

Begonier er populære planter som gjør godt i hagen stasjonære Potter, hengende Potter og innendørs. Ifølge kjæledyrvennlige huset, de er også ikke-giftige for katter. Kjent for sine grønne og sjokolade-farget blader, blomstre begonier også lyse blomster i noen farger, inkludert rosa, gul, hvit og rød. Begonier kan gjøre godt utendørs, men skal bringes innenfor før den første frosten.