Huset planter for mørke rom

November 9

Huset planter for mørke rom

Mange typer planter vokse innendørs, men noen av dem trenger mer lys enn andre. Hvis du ønsker å vokse en plante i et rom som får litt naturlig sollys, og ikke mye i veien for fluorescerende lys, heller, har du færre alternativer. Men du kan finne noen planter som vil trives i et mørkt rom.

Peace Lily

Fred lilies er en av de mest populære innendørs plantene, fordi de er veldig lett å vokse. Mens de vil trives i rom som får mye lys, kan de håndtere områdene, også. Fred lilies har skinnende, mørk-grønne blader og flate hvite blomster. De foretrekker kjøligere temperaturer og vokse mellom 1 og 1 1/2 fot høy.

Sølv blonder bregne

Den sølv blonder bregne vil vokse i den laveste av dårlige lysforhold. Denne liten plante har ofte grønn og sølv-farget blader, men det er noen varianter av all-grønne sølv blonder bregner.

Snake Plant

Snake anlegg, også kjent som mor-i-law's tungen, er en av de større av innendørs planter som kan trives i mørke rom. Den vokser opp til 4 fot høy. Snake planter er en annen lett å vokse valget, bra for de manglet mye erfaring med planter. Sterke, skarpe bladene stå rett opp, i nyanser av grønt og gult.

Dieffenbachia

Dieffenbachia vokser en høy stilk ringed med store blader i spraglete nyanser av grønt og hvitt. Dette anlegget kalles også "dumb stokk." Hvis du smake det, gjøre sin sap innsiden av munnen din og din tunge svelle.

Aglaonema

Flere typer aglaonema kommer i varierende størrelser. De er hardføre plantene vil trives i de fleste forhold, gjør dem gode valg for personer som ikke har mye tid til å vie til sine fabrikker. Aglaonema har mange smale stammer med store ovale blader i farger som sølv, grønn, chartreuse og kremaktig. Som mange andre potteplanter, men er deres sap giftige. Så hold dem fra små barn og chewy kjæledyr.