Huset planter for katter

June 4

Huset planter for katter

Mange katter som nibbling potteplanter. Dette kan være et stort problem, som mange planter er giftige for katter. Opprett et innemiljø som holder din katten trygt og holde hus grønn. Sikre din katten ikke kommer i kontakt med noen giftige planter. Det er også hvordan du kan trene din katten ikke å spise potteplanter.

Giftige planter

Det tryggeste tingen du kan gjøre for at huset katten-safe fjerner eventuelle houseplants er giftig å kattene. Sjekk houseplant toksisitet med American Society for Prevention of Cruelty til Animals eller spør din lokale hage senter eller veterinær. Noen felles houseplants giftige for katter inkluderer arum lily, fugl av paradis, begonia, ficus benjamina, geranium og tiger lily. Noen typer gress, havre gresset, er også giftige for katter.

Sikker planter

Det er mange houseplants talt ikke toksisk til katter. Disse inkluderer felles staghorn fern, dverg palm, juvelen orkidé, irsk moss og Rosemary. Kattene tygge noen ganger på houseplants fordi de trenger mineraler i anlegget. Holde noen potter med planter bare for katten, som vanlig plenen gresset, katten gresset eller liten lur. Disse plantene kan tilfredsstille din kattene ute etter tygger på potteplanter. Din katten kan også være så opptatt tygger på disse plantene at hun ikke vil være interessert i din andre houseplants. Et annet alternativ er å flytte planter ute av rekkevidde av din katten av henger dem opp der katten ikke nå dem.

Avskrekking

Selv om din houseplants ikke er giftig å kattene, ønsker du ikke din kattene ødelegge dem og spredning skitt. Det finnes flere metoder å holde din kattene spise din houseplants og grave i jorden. Plassere steiner eller pinner i jord i din houseplants kan gjøre det ubehagelig for din katten å grave i jorden. Et annet alternativ er å holde en sprayflaske fylt med vann i nærheten og ga din katten en skvett når du ser ham grave i jord eller spise en plante. Noen spray bladene av deres houseplants med sitrus duft eller cayennepepper.

Plant Care

Selv om din houseplants er alle varianter som er talt ikke toksisk til katter, sikre gjødsel og insektmidler brukes på planter er nontoxic. Gjør dette ved repotting noen planter du kjøper bruker gjødsel annonsert som talt ikke toksisk til kjæledyr. Bruk nontoxic gjødsel og plante mat på din houseplants. Bugs kan være svært interessant for kattene, og din katten kan bli tiltrukket av feil på din houseplant, og ikke anlegget i seg selv. Hvis katten din viser en plutselig interesse en houseplant, må du sjekke anlegget nøye for insekt infestation. Å holde planter insekt gratis bidrar til å holde dem katten-fri også.