Huset ovn brenner reparasjon eller problemer

October 20

Uansett hvor godt et hjem ovn opprettholdes, kan noen ganger en komponent mislykkes. Mest urovekkende og vanskeligste problemene å diagnostisere innebære brenner systemet. Å vite hvordan du feilsøker det riktig kan spare bekostning av unødvendige reservedeler.

Brenner gnist ikke

Hvis en brenner ikke vil gnist og ovnen har flere brennere, sjekk for å se om andre er tent. Hvis de er, må tenningen eller brenner bryteren som bestemt brenner byttes. Kontroller at piloten lyset på ovnen din lyser. Hvis ikke lyse og se hvis brenneren slås på.

Strømbrudd

Kontroller at ovnen slås på på kontakten den er tilkoblet. Hvis ovnen ikke er aktivert, kontroller om kontakten fungerer ved å koble en kjent fungerende enhet i den. Hvis apparatet ikke lyser, må du kontrollere sikringsskapet er aktivert for området av huset. Vend overbelastningsbryteren å sørge for at det ikke har kuttet. Hvis du bruker en elektrisk brenner, må du ha aktivert igjen av en profesjonell. Disse ovner kreve spesielle justeringer.

Brenner sykling på og av

Hvis brenneren er sykling på og av raskt, det kan være en av tre problemer: ovnen kan være overoppheting, forårsaker det å slå på og av raskt; syklus frekvensen av ovnen kan angis for høy; eller luft kan blåser på enheten, forårsaker det misread temperaturen på huset.

Hvis ovnen er overoppheting, sjekk og rengjør alle luftfiltre i huset for å sikre at det er ingen tresko. Hvis filtrene er rene, må du kontrollere at viften fungerer på ovnen. Hvis syklus frekvensen er for lav, har en servicetekniker kom til huset, sette anticipator, det beregner sykluser av ovnen din, kan være vanskelig. Hvis det er luften blåser på enheten, kan du prøve å isolerende rommet. Dette vil holde kulde utkast av enheten og holde brenneren slår på eller av for ofte på grunn av en misreading av varme. Kontroller også at termostaten fungerer.